Σάκης Αναγνώστου: η ατομική και συλλογική προσπάθεια που καταβλήθηκε ήταν η μέγιστη - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Σάκης Αναγνώστου: η ατομική και συλλογική προσπάθεια που καταβλήθηκε ήταν η μέγιστη




Τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ο Σάκης Αναγνώστου, έθεσε υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με την ΕΚΚΙΝΗΣΗ, στην δημοτική ενότητα Πέτρας. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου αποφάσισε να συμμετέχει εκ νέου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Κατερίνης, επιθυμώντας να εκπροσωπήσει ένα μεγαλύτερο σύνολο συνδημοτών του και να ικανοποιήσει την επιθυμία τους να ακουστεί η φωνή τους μέσω αυτού στο δημοτικό συμβούλιο.

Διετέλεσε τέσσερα χρόνια δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά και φυσικό είναι άλλωστε να μην υπάρχει και η ανάλογη εμπειρία. Ο δήμαρχος κ. Κώστας Κουκοδήμος τον όρισε πρόεδρο του Δημοτικού Ωδείου, πρόεδρο στα Δημοτικά πάρκινγκ και αντιπρόεδρο της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Σε αυτές τις θέσεις ευθύνης, προσπάθησε να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις τους. Κύριο μέλημά του ήταν η υπευθυνότητα και η σωστή διαχείριση των ρόλων ευθύνης του προέδρου και αντιπροέδρου.

Ο Σάκης Αναγνώστου ποτέ δεν τόνισε ότι όλα είναι τέλεια. Πιστεύει όμως ότι η ατομική και συλλογική προσπάθεια που καταβλήθηκε ήταν η μέγιστη. Περιθώρια όμως βελτίωσης πάντα υπάρχουν και με οδηγό την εμπειρία το μέλλον θα είναι καλύτερο.

Η πρώτη θητεία της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ, τονίζει ο Σάκης Αναγνώστου, ξεκίνησε με σχέδια και οραματισμούς. Ωστόσο, γνωρίζουν όλοι τις αντικειμενικές δυσκολίες που βρέθηκαν στον δρόμο. Απέτρεψαν στην ΕΚΚΙΝΗΣΗ να υλοποιήσει στο ακέραιο τις προεκλογικές της στοχεύσεις. Βέβαια έγιναν και πάρα πολλά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Για τους άνωθεν λόγους, αλλά και για πολλούς άλλους, επιθυμεί την επανεκλογή της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ και του ιδίου, ώστε να ολοκληρωθεί το μεγαλόπνοο έργο του συνδυασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου