Θανάσης Λιακόπουλος: Συνέχεια επαφών του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Θανάσης Λιακόπουλος: Συνέχεια επαφών του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου


Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ο Θανάσης Λιακόπουλος


Συνάντηση με τον διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Πιερίας κ. Γιώργο Μακρή πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πιερίας Θανάσης Λιακόπουλος, στο πλαίσιο των επαφών και των συναντήσεων που έχει με φορείς και συλλόγους του νομού.

Όπως ανέφερε ο κ. Λιακόπουλος, «συζητήσαμε μεταξύ άλλων την ανάγκη κατασκευής σχολικών κτιρίων που θα στεγάσουν το ειδικό γυμνάσιο και λύκειο στην Κατερίνη, το μουσικό σχολείο της πόλης, και ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση. Ευχαριστώ θερμά τον διευθυντή κ. Μακρή και τους υπαλλήλους για την ζεστή υποδοχή και ενημέρωση».




Στην Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας ο Θανάσης Λιακόπουλος – Συνάντηση με τον πρόεδρο και το ΔΣ


Με τον πρόεδρο Ηρακλή Τσιτλακίδη και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, συναντήθηκε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πιερίας Θανάσης Λιακόπουλος με την «Αλληλεγγύη», όπου συζητήθηκαν οι δράσεις που υλοποιεί η Ένωση Ξενοδόχων για την περαιτέρω αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του νομού μας και τις συνέργειες οι οποίες είναι απαραίτητες για να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

«Επανέλαβα την πρόταση μου για τον παραλιακό δρόμο που θα ενώνει τις ακτές της Πιερίας, δημιουργώντας νέα δεδομένα στην ανάπτυξη του νομού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λιακόπουλος.

https://www.youtube.com/watch?v=NmpZjqsYw1I




Το Νοσοκομείο Κατερίνης επισκέφτηκε ο Θανάσης Λιακόπουλος

Τις παρεμβάσεις και τις δράσεις που έχουν γίνει στο Νοσοκομείο μας, για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ασθενείς, συζήτησε με τον διοικητή κ. Γιώργο Χατζηγεωργίου ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος πιερίας με την "Αλληλεγγύη" Θανάσης Λιακόπουλος. Ιδιαίτερα χρήσιμη και εποικοδομητική ήταν επίσης η συνάντηση και συζήτηση που είχε ο κ.Λιακόπουλος με την διευθύντρια της Νοσηλευτικής, τους ιατρούς το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

"Ευχαριστώ θερμά για την φιλοξενία και την ενημέρωση", αναφέρει χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/shorts/mmpWq0GNRGc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου