Η Ζήνα με τις Αλήθειες της - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Η Ζήνα με τις Αλήθειες της



Ζήνα Μαρία Κουτσελίνη. Η Ζήνα με τις Αλήθειες της, μας κρατά συντροφιά καθημερινά στις 
12 το μεσημέρι, από την έναρξη της εκπομπής της την τηλεοπτική σαιζόν 2015-16 στο STAR, μέχρι σήμερα. 

Απέναντί της, δεν μπόρεσε να σταθεί καμία άλλη μεσημεριανή εκπομπή. Κυρίαρχη η Ζήνα, γιατί λέει πάντα Αλήθειες, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο VIVEREMAG. 


Ποια είναι όμως η Ζήνα Κουτσελίνη. Μία δυναμική γυναίκα στον βάρβαρο χώρο των ΜΜΕ, η οποία για 25 χρόνια βρισκόταν στο παρασκήνιο. Η φωνή της έβγαινε μέσα από πολύ γνωστούς παρουσιαστές, Γιώργος Παπαδάκης, Ελένη Μενεγάκη, Σοφία Αλιμπέρτη, Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Καραβάτου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, ως αρχισυντάκτρια ή διευθύντρια προγράμματος.


Μπροστά από τα φώτα, μας εμφανίστηκε την τηλεοπτική σεζόν 2015-16 με μία εκπομπή η οποία από την αρχή μας συστήθηκε ως η μόνη που θα λέει πάντα Αλήθειες. Δεν θα μπορούσε να γίνει άλλωστε διαφορετικά, διότι όποιος γνωρίζει ή γνώρισε έστω και πρόσφατα την Ζήνα, ξέρει ότι θ’ακούει αλήθειες και μάλιστα πικρές πολλές φορές. 

Η επιτυχία στην επαγγελματική της ζωή, φαινόταν από πολύ νωρίς. Εκείνα τα σπουδαστικά χρόνια στο North College στην Θεσσαλονίκη, έμελλε να της δώσουν την ώθηση που χρειαζόταν για την σημερινή της πορεία. Αν και δύσκολα εκμυστηρευόταν τα όνειρά της, εντούτοις ο πόθος και το πάθος της Δημοσιογραφίας δεν μπορούσε να κρυφτεί. Πεισματάρα και δουλευταρού, ήθελα πάντα να μαθαίνει και κάτι άλλο .... και κάτι άλλο. Κάπως έτσι έφτασε στις προσωπικές της επιτυχίες, με πολύ δουλειά και ανοιχτή καρδιά. 

15 + 2 Ερωτήσεις για την Ζήνα Κουτσελίνη.

1. Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς ....Την Έμμα μου, τη μονάκριβή μου.

2. Που ξοδεύεις τα χρήματά σου ... Στην απλή καθημερινότητά μου, σούπερ, μανάβη κλπ.

3. Ποια είναι η χειρότερη συνήθειά σου .... Το καλό φαγητό, δεν μπορώ να αντισταθώ.

4. Ποια είναι συνήθεια που απεχθάνεσαι στους άλλους ... Να βάζουν το χέρι στην μύτη.

5. Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σου έχουν δώσει ... Να έχω υπομονή και κάποια στιγμή θα δικαιωθώ.

6. Ποια θεωρείς την πιο υπερεκτιμημένη αρετή ... Την τόλμη.

7. Τι κάνεις για να χαλαρώσεις ... Μασάζ και ακούω μουσική.

8. Τι θα άλλαζες στην πόλη που μένεις ... Τα παραμελημένα πάρκα.

9. Πιο είναι το motto σου στην ζωή ... Κάθε εμπόδιο για καλό.

10. Τρία πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένη ... Οι λιγοστοί φίλοι, οι τηλεθεατές μου, η οικογένειά μου.

11. Τι θα ήθελες να ξεχάσεις από το παρελθόν ... Τίποτα, γιατί όλα με πήγαν παρακάτω.

12. Πως κρίνεις τα φετεινά τηλεοπτικά προγράμματα ... Ενδιαφέροντα. Μας διδάσκουν τα νέα τηλεοπτικά ήθη και μας διορθώνουν. Τίποτα δεν πετάς.

13. Έχοντας μεγάλη πλέον εμπειρία μέσα από την εκπομπή σου, πως κρίνεις την Ελληνική κοινωνία ... Σε τεντωμένο σκοινί,με κόσμο σε αδιέξοδο σε όλα τα επίπεδα.

14. Η ενασχόληση με την πολιτική σε βρίσκει αδιάφορη ή όχι ... Με βρίσκει θετική στο μέλλον. Δεν απαξίωσα ποτέ την πολιτική από τα εφηβικά μου χρόνια.

15. Αν γυρνούσες πίσω στο χρόνο, σε ποια τηλεοπτική εκπομπή θα άλλαζες παρουσιάστρια ... Σε καμία, γιατί με όσες τοποθέτησα, κερδίσαμε το στοίχημα παρέα.

16. Έχεις κλείσει 5 χρόνια η ίδια παρουσιάστρια εκπομπής. Τελικά, καλύτερα μπροστά ή πίσω από τα φώτα ... Και τα δύο έχουν εξίσου ενδιαφέρον. 25 στο παρασκήνιο και πέντε στο προσκήνιο. Στο μέλλον μπορεί να τα συνδυάσω ταυτόχρονα και τα δύο.

17. Μετά τόσα χρόνια καριέρας στα Media πως θα χαρακτήριζες την Ζήνα ... Αληθινή πέρα για πέρα, με τα καλά και τα κακά της. Ποτέ δεν κρύφτηκα από κανέναν.

ΠΗΓΗ:VIVEREMAG

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητή κυρία Ζήνα Κουτσελίνη θέλω να στο στείλω αυτό το δημοσίευμα ούτως ώστε να βγει άλλη μία αλήθεια στο φως Επιτέλους δηλαδή ο λόγος για την Ελένη Ράντου που ευθαρσώς στο κανάλι σας Στην φωλιά του κούκου η κυρία Καραβάτου και ο κ Κατσούλης ασχολήθηκαν μαζί της επειδή μάλλον θα τους κλέφτηκε για να ασχοληθούν Σας στέλνω αυτό το link ούτως ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια όλα αυτά που λέγονται κατά καιρούς Εγώ τα έχω γράψει και αυτό γιατί θέλω συνοδοιπόρους στην αλήθεια όπως και εσείς φαντάζομαι το link είναι εδώ

    https://www.google.com/amp/s/www.zinapost.gr/media/453609_friso-ralli-apokalyptei-agnosto-paraskinio-me-tis-savvatogenimmenes-kai-ton-giorgo/amp/

    Θυμάστε κυρία Κουτσελίνη εσείς βρήκατε αυτά τα στοιχεία και καλό θα ήταν να κάνετε και ένα θέμα στην εκπομπή σας Για αυτό για τις σειρές που δεν είχαν τέλος και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι σε αυτές τις σειρές έχει παίξει η Ελένη Ράντου Γιατί νομίζατε δεν ήθελαν στον ΑΝΤ1 τις Σαββατογεννημένες γιατί θα έκανε ο κύριος Καπουτζίδης τον ισπανό ή γιατί είδαν το όνομά της και θυμήθηκαν εποχές Κωνσταντίνου και Ελένης για πείτε μου με την απάντησή σας από σε μία εκπομπή...
    Έτσι έψαξε τώρα και ο Alpha για τον ίδιο ακριβώς λόγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή