Στέργιος Μπουσνάκης: Εμπειρία, γνώση, ειλικρίνεια - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Στέργιος Μπουσνάκης: Εμπειρία, γνώση, ειλικρίνεια

 



Kύριε Μπουσνάκη, 8 Οκτωβρίου Δημοτικές εκλογές. Τι μήνυμα στέλνουν οι δημότες;


Τα μηνύματα που παίρνω είναι θετικά, τόσο για τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο, όσο και για μένα προσωπικά.

Ο Δήμος, με Δήμαρχο τον Κουκοδήμο πέτυχε χρηματοδοτήσεις έργων ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ. Άλλα 30 εκατομμύρια, έργα και μελέτες, περιμένουν έγκριση. Αυτό είναι το αποτύπωμα της πολιτικής Κουκοδήμου σε 4 χρόνια, εκ των οποίων 2 χρόνια πανδημίας.

Σε ότι με αφορά, οι δημότες γνωρίζουν την ιστορία του Στέργιου Μπουσνάκη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και γι’ αυτό με εμπιστεύονται εδώ και 24 χρόνια.

Γνωρίζουν όλοι ότι η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή για να ακούσω και με την εμπειρία μου να βοηθήσω. Έξω από κόμματα, έξω από χρώματα, έξω από οποιεσδήποτε προσωπικές αντιπαραθέσεις. Γι’ αυτό και εισπράττω καθημερινά την στήριξή τους. Τους ευχαριστώ πολύ.


Επιλέξτε 3 έργα της ΔΕΥΑΚ και πείτε μας γιατί.


«Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης (σιδηροσωλήνες και αμίαντος) Κορινού» (1.790.000 €, υλοποίηση: 50%). Έργο ζωτικής σημασίας, προσωπική επιδίωξη χρόνων. Διότι είναι σωστό να γίνει, οι άνθρωποι του Κορινού το χρειάζονται εδώ και χρόνια και εμείς το κατασκευάζουμε.

«Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης ΔΚ Καλλιθέας και τοποθέτηση ψηφιακών μετρητών ύδρευσης σε όλη την Ενότητα Παραλίας» (3.433.920 €, σε φάση Δημοπράτησης). Ολιστική προσέγγιση. Διότι, σε συνδυασμό με την «Αντιπλημμυρική θωράκιση Ολυμπιακής Ακτής» (μελέτη υπό ανάθεση της ΔΕΥΑΚ, που συμπληρώνει την αντιπλημμυρική θωράκιση της Καλλιθέας) και σε συνδυασμό με το έργο του Δήμου «Αποχέτευση ομβρίων Παραλίας» (2.500.000 €, υλοποίηση 80%, συνεπίβλεψη ΔΕΥΑΚ), θα έχουμε μελετήσει, για πρώτη φορά ολοκληρωμένα, την αντιπλημμυρική θωράκιση όλης της παραλιακής ζώνης.

«Αγωγοί μεταφοράς νερού πόλης Κατερίνης», κατασκευή 11,1 χλμ. Δικτύου Ύδρευσης (2.780.000 €, υλοποίηση: 95%) και «Προμήθεια & εγκατάσταση συστήματος τηλε-ελέγχου & τηλεχειρισμού για τον έλεγχο των διαρροών ύδρευσης Δ.Ε. Κατερίνης & Δ.Ε. Παραλίας» (1.209.667 €, ολοκληρώθηκε). Διότι, εκσυγχρονίζουμε τα δίκτυα και αξιοποιούμε σύγχρονες τεχνολογίες με στόχο καλύτερη ποιότητα, μείωση απωλειών, μείωση ενέργειας, μείωση κόστους λειτουργίας.



Με τι κριτήρια πιστεύετε ότι θα πρέπει να ψηφίσουν οι δημότες;


Οι πολίτες θεωρώ ότι πρέπει να αξιολογήσουν όλους τους υποψηφίους.
Τους «παλιούς» για την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα, τις αξίες τους, την ευθύτητα και την ειλικρίνεια, τις ικανότητες, τις γνώσεις, την εμπειρία, τη συμπεριφορά, την παρουσία, το έργο και τη συμβολή τους στα κοινά. Για τους πρωτοεμφανιζόμενους θα προσθέσω τη διάθεση και τις προθέσεις τους.
Εδώ, θέλω να τονίσω, ότι δεν έχουν θέση οι προσωπικές αντιπαραθέσεις. Πιστεύω ότι οι πολίτες θα αποφασίσουν το καλύτερο.

Τι να περιμένουμε από την «ΕΚΚΙΝΗΣΗ» και τον Κώστα Κουκοδήμο σε περίπτωση επανεκλογής;

Ο Κώστας Κουκοδήμος απέδειξε σε μικρό χρονικό διάστημα ότι είναι ένας ικανός Δήμαρχος, με εξαιρετική πρόσβαση στους κεντρικούς κρατικούς μηχανισμούς, με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα.


Ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος και εμείς, τα στελέχη αυτής τη Διοίκησης, είμαστε εδώ. Μαζί με τον Πολίτη, λύνοντας καθημερινά προβλήματα με την εμπειρία και τις γνώσεις μας.

Με 50 εκατομμύρια χρηματοδοτήσεις και άλλα 30 να αναμένονται. Με 2 χρόνια πανδημίας, στα οποία ο Δήμος πήρε άριστα και στάθηκε δίπλα σε όλους τους δημότες.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει τον όμορφο αγώνα, να ανεβάσουμε επίπεδο τον Δήμο μας. Με προγραμματισμό, συνέπεια, γνώση και εμπειρία.

Καταγόμαστε από τα χωριά και την πόλη αυτού του Δήμου, η ιστορία των οικογενειών μας γράφηκε σε αυτά τα μέρη, νιώθουμε, πονάμε και αγαπάμε αυτόν τον Δήμο, μας αρέσει να υπηρετούμε τους συνδημότες μας. Είμαστε αυτοί που μπορούμε να εγγυηθούμε καλύτερες μέρες. Το λοιπόν, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Δεν ρισκάρουμε το μέλλον της πόλης, των χωριών και των παιδιών μας.

Για όλα αυτά, ζητώ από τους συνδημότες να μας στηρίξουν, επιλέγοντας τον Κώστα Κουκοδήμο για Δήμαρχο. Προσωπικά πιστεύω ότι οι πολίτες βλέπουν και ξέρουν να εκτιμούν. Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση τους.


Για ποιους λόγους να ψηφίσουμε Στέργιο Μπουσνάκη;


Η ερώτηση μου δίνει την αφορμή να ευχαριστήσω όλους τους φίλους συνδημότες, που εμπιστεύονται τον Στέργιο Μπουσνάκη εδώ και 24 χρόνια. Είναι ξεχωριστή τιμή και ευθύνη.

Στην αυτοδιοικητική μου πορεία ήθελα να υπηρετώ τους συνανθρώπους μου. Νομίζω ότι το έχω αποδείξει αυτό. Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση υπηρετούμε τα χωριά και την πόλη μας, υπηρετούμε τους συνδημότες μας. Χωρίς χρώματα, χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις.

«Δεν είναι τα πιο δυνατά είδη που επιβιώνουν ή τα πιο έξυπνα, αλλά αυτά που ανταποκρίνονται καλύτερα στις αλλαγές», είχε αποφανθεί ο Κάρολος Δαρβίνος. Άποψη, που θεωρώ ότι πρέπει να υιοθετηθεί και να λειτουργήσει ως φάρος προσανατολισμού προς το μέλλον.

Τα επόμενα χρόνια πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικά για το μέλλον του τόπου μας και πολλά θα κριθούν από τη δουλειά και την προετοιμασία μας. Η τωρινή Διοίκηση σε μια δύσκολη και περίεργη θητεία απέδειξε ότι και δουλεύει και αντιλαμβάνεται τις αλλαγές και μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία. Σοβαρά και υπεύθυνα.

Για να απαντήσω στην ερώτηση «γιατί να ψηφίσω Στέργιο Μπουσνάκη», επιλέγω 3 λόγους:

Εμπειρία, γνώση, ειλικρίνεια. Η ιστορία μου στα έδρανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι γνωστή και η πόρτα μου ήταν, είναι και θα είναι πάντα ανοιχτή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου