Το σύνθημα φέτος είναι << Μένουμε στην Πιερία>> - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Το σύνθημα φέτος είναι << Μένουμε στην Πιερία>>

 


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Πιερία γιορτάζει τα Χριστούγεννα και υποδέχεται το νέο έτος 2022. Με ένα φωτεινό εορταστικό διάκοσμο στην πόλη και σταδιακά σε όλες τις κοινότητες, ο Δήμος Κατερίνης υποδέχθηκε την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Και φέτος οι συνθήκες της υγειονομικής κρίσης διαμορφώνουν ένα διαφορετικό εορταστικό κλίμα και πλαίσιο για όλους. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, με στόχο την αποφυγή του συγχρωτισμού, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος στη διάρκεια μίας λιτής εκδήλωσης, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, του προέδρου του Επιμελητηρίου Ηλία Χατζηχριστοδούλου, αντιδημάρχων, μελών του δημοτικού συμβουλίου έδωσε το σύνθημα για τη φωταγώγηση του πανύψηλου Χριστουγεννιάτικου δένδρου, του αστεριού και της φάτνης στην πλατεία Δημαρχείου.



Το σύνθημα φέτος είναι << Μένουμε στην Πιερία>>
. Ο νομός μας έχει όλες εκείνες τις ομορφιές που χρειάζονται για να περάσουμε ευτυχισμένα τις εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους. Το χιονοδρομικό κέντρο στο Ελατοχώρι, το Λιτόχωρο, ο Κολινδρός , ο Παλιός Παντελεήμονας και η παλιά Λεπτοκαρυά μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όσων θέλουν να ξεφύγουν τις εορταστικές ημέρες.

Επίσης οι καταναλωτές να προτιμήσουν την Πιερική αγορά και να την στηρίξουν γιατί έτσι η τοπική οικονομία ανθεί και ευημερεί. Το VIVEREMAG προτείνει κάποιες από αυτές.



Ο πρώτος καφές δίπλα στη θάλασσα, χειμώνα-καλοκαίρι. Το πρωινό ή το brunch, οι απογευματινές μπύρες με την παρέα, τα cocktails, οι μουσικές, η βραδινή διασκέδαση με όσους αγαπάς. Ο χώρος, το συναίσθημα, οι αναμνήσεις και οι ιστορίες – ειδικά οι ιστορίες- που πλέκονται με κέντρο το ίδιο σημείο από το 1991 μέχρι και σήμερα. Αυτό είναι το caldera, το εμβληματικό all day bar στην Παραλία της Κατερίνης που φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια του μαζί με όλους όσους το αγάπησαν και συνεχίζουν να το αγαπούν, ανεξαρτήτως ηλικίας. Σημείο συνάντησης τα καλοκαίρια, κάθε ώρα και ημέρα, για ντόπιους αλλά και επισκέπτες, το caldera είναι το πιο ζωντανό σημείο της περιοχής. Απεριόριστες επιλογές σε καφέδες και ροφήματα, βασιλικό breakfast και brunch, snacks και φαγητό και φυσικά μία προσεκτικά στημένη κάβα που έχει πολλές φορές αποσπάσει βραβεία σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς. Ετήσια φεστιβάλ cocktail με καλεσμένους καταξιωμένους επαγγελματίες από όλον τον κόσμο, θεματικές βραδιές και happenings που δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα. Τα parties που συμβαίνουν τα κυριακάτικα απογεύματα είναι μια ιστορία από μόνα τους, ενώ ειδικά κατά την περίοδο των Χριστουγέννων ο εξαιρετικός στολισμός και η διάθεση του προσωπικού συνθέτουν ένα μαγικό σκηνικό και αποτελούν την αγαπημένη επιλογή μικρών και μεγάλων. Φέτος το caldera φοράει πάνω από 50.000 λαμπάκια, στολίζεται γιορτινά και «ντύνεται» Πολικό Εξπρές…η καλύτερη εποχή του χρόνου ξεκινάει!




Για όσους επιλέγουν να μείνουν στην πόλη της Κατερίνης, υπάρχει το Freud. Στον κεντρικό πεζόδρομο, από νωρίς το πρωί μέχρι…νωρίς το πρωί, αποτελεί τον ιδανικό χώρο για καφέ, ποτό ή φαγητό. Η λογική του «urban bar-restaurant» εκφράζεται από την αισθητική εντός του καταστήματος αλλά και στον εξωτερικό χώρο, το υψηλού επιπέδου service και την ποιότητα των προσφερόμενων προιόντων. Η κουζίνα είναι comfort, ο κατάλογος premium ποτών πλούσιος και επιμελώς στημένος, οι ποικιλία σε καφέδες και τσαι ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς. Οι sushi nights έχουν χρόνια τώρα αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό και αποτελούν βασικό συστατικό της κοσμοπολίτικης εικόνας του Freud. Τις νύχτες η διάθεση απογειώνεται. Οι κορυφαίοι djs της πόλης διαμορφώνουν μια μουσική ταυτότητα μοναδική, απολύτως εναρμονισμένη με τον χώρο. Διασκέδαση και χορός μέχρι αργά, κέφι και συναίσθημα, χαμόγελα και ιδιαίτερες στιγμές. Τις Πέμπτες, όταν ανοίγουν τα μικρόφωνα για το πιο αγαπημένο live της πόλης, το feeling είναι ασύγκριτο. Τα Χριστούγεννα, το freud λέει… παραμύθια. Christmas Fairytales είναι το θέμα και η ατμόσφαιρα είναι αυτή ακριβώς που χρειάζεται για να νιώσουν όλοι παιδιά. Γεύσεις και αρώματα εορταστικά, καλαίσθητος στολισμός και άψογη, φιλική εξυπηρέτηση βάζουν τους πάντες στο πνεύμα των εορτών.

*Και στους δύο χώρους τηρούνται απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση της covid-19. Η είσοδος επιτρέπεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και εγγράφου ταυτοποποίησης.



Το κατάστημά μας "Ζωή & Κότα" το οποίο εδρεύει Σβορώνου 59 στην Κατερίνη, δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας πουλερικών και αυγών από το 2006 και σας προμηθεύει καθημερινά και όλο το χρόνο με κοτόπουλα, νωπά παρασκευάσματα και ολόφρεσκα αυγά, άριστης ποιότητας και πάντα σε μοναδικές τιμές. Με εμπειρία, γνώση, μεράκι και τηρώντας πιστά όλους τους σύγχρονους όρους υγιεινής σας προσφέρουμε ντόπια κοτόπουλα και αυγά υψηλής ποιότητας και μοναδικά σε γεύση, καθώς και χειροποίητα παρασκευάσματα από κοτόπουλο. Διαθέτουμε ένα ανοιχτό παρασκευαστήριο, πεντακάθαρο και οργανωμένο, όπου παρουσία του πελάτη γίνονται οι κοπές των κρεάτων και φτιάχνονται όλα τα παρασκευάσματα. Όλα μας τα προϊόντα διατίθενται σε λιανική και χονδρική πώληση και πραγματοποιούμε delivery κατ' οίκον σε όλη την Κατερίνη και τον Κορινό. Εκτός από κοτόπουλα, αυγά και παρασκευάσματα, σε εμάς θα βρείτε ακόμα διάφορα παραδοσιακά προϊόντα που μπορούν να συνοδεύσουν άψογα το γεύμα σας όπως ζυμαρικά, σαλάτες, λουκάνικα, φέτα και άλλα πολλά Ελληνικά προϊόντα. Επιμένοντας σταθερά στην ποιότητα και στοχεύοντας στη βέλτιστη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας δημιουργήσαμε το υποκατάστημά μας στην οδό Βασ.Κωνσταντίνου 48 στον Κορινό. Η αδιάκοπη παρουσία μας στο χώρο, η εμπιστοσύνη των χιλιάδων πελατών μας και η προτίμηση των καταναλωτών στα προϊόντα μας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση.



Μία νέα πρόταση στην πόλη της Κατερίνης, είναι και η επιχείρηση της GABRIELLA SZABO στην 16η Οκτωβρίου 26. Το κατάστημα της GABRIELLA προσφέρει στους καταναλωτές εποχικά είδη δώρων, όπως τώρα την περίοδο των Χριστουγέννων, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ξύλινα χριστουγεννιάτικα προϊόντα. Επίσης, ξύλινα είδη δώρων και είδη γάμου.

Τώρα την περίοδο των Χριστουγέννων, οι διακοσμητικές προτάσεις στο κατάστημα της GABRIELLA είναι πολλές και ποικίλες. Δεντράκια διαφόρων τύπων, γούρια, καρουζέλ, στεφάνια, διάφορα ξύλινα σπιτάκια, πολύχρωμες νεράϊδες, στολίδια, πολύχρωμε κουκλίτσες και πολλά άλλα είδη δώρων σας περιμένουν.



Η επιχείρηση μας ( Είδη υγιεινής Αφοι Ηλιάδη) στην Κατερίνη ασχολείται με το εμπόριο ειδών υγιεινής. Στο κατάστημα μας θα βρείτε τα πάντα για την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, την οικοδομή, τα ξενοδοχεία. Εμπορεύεται είδη υγιεινής, πλακιδίων, θέρμανσης. Επίσης αναλαμβάνουμε και τα υδραυλικά. Έχουμε εξασφαλίσει για εσάς τις καλύτερες και πιο προνομιακές τιμές και ευκολίες πληρωμής. Από το Πάσχα του 1965 στην Κατερίνη , έχουμε κτίσει πολλά σπίτια και επαγγελματικούς χώρους στην πόλη και γενικά στον νομό. Η συνέπεια και η ποιότητα των προϊόντων μας έκαναν να ξεχωρίζουμε στην αγορά.



Στο κατάστημα θα βρείτε:

Δερμάτινα Πορτοφόλια, Είδη Καπνιστού, Είδη Δώρων, Είδη Γραφείου, Αναπτήρες, Κομπολόγια, Μπρελόκ, Τσάντες, Ανδρικές Ζώνες, Φυλαχτά, Ναργιλέδες, Εποχικά Είδη Δώρων, Ταμπακιέρες, Μανικετόκουμπα, Σκάκι, Τάβλι, Τράπουλες και άλλα.

Από τον Ιούνιο του 2011 και όταν πρωτοάνοιξε στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 29, στον πεζόδρομο, γεμάτα 10 χρόνια, έχει τροφοδοτήσει το καταναλωτικό κοινό της πόλης και του νομού, με αξιόλογα προϊόντα. Μία επίσκεψη θα σας πείσει. Επίσης και για τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, θα βρείτε πολλά εποχικά δώρα για τους αγαπημένους σας και όχι μόνο.


ΠΗΓΗ: VIVEREMAG




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου