Η σκληρή « μέγαιρα» της κριτικής στο VIVEREMAG - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Η σκληρή « μέγαιρα» της κριτικής στο VIVEREMAG



Ντέπυ Γκολεμά,
η γνωστή στο πανελλήνιο δημοσιογράφος για την καυστική της πένα και την σκληρή της κριτική, φιλοξενήθηκε από το VIVEREMAG και απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις που της τέθηκαν. Απολαυστική για ακόμα μία φορά, όσο και πολύ αληθινή, χωρίς φόβο και πάθος……

Δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς … Ένα στοιχειώδες φιλικό περιβάλλον που να φροντίζω και να με νοιάζεται. Που ξοδεύετε τα χρήματά σας … Τραγικό! Δεν έμαθα ποτέ! Γλυστράνε από τα χέρια μου. Ποια η χειρότερη συνήθειά σας … Ο ύπνος. Αδυνατώ να ξυπνήσω το πρωί. Ποια η συνήθεια που απεχθάνεστε στους άλλους … Το κουτσομπολιό. Δεν το αντέχω αυτό το να χώνεσαι στις ζωές των άλλων. Ποια η καλύτερη συμβουλή που σας έχουν δώσει … Να είμαι ταπεινή, να μην προσβάλλω τους ανθρώπους, να αγαπώ τα ζώα, τέτοια. Ποια θεωρείτε την πιο υπερεκτιμημένη αρετή … Ρωτήστε κάποιο φιλόσοφο να σας απαντήσει. Εγώ πιστεύω στον Αριστοτέλη.

Τι κάνετε για να χαλαρώσετε … Χαϊδεύω και παίζω με τον σκύλο μου, βλέπω κάποια ταινία, φαντάζομαι ότι είμαι στην Πάρο, στην Νέα Υόρκη. Με προσγειώνει η πανδημία. Τι θα αλλάζατε στην πόλη που μένετε … Στην Αθήνα; Αυτό ακόμα ο Δήμαρχος το ψάχνει και δεν το έχει βρει. Ποιο είναι το motto σας στην ζωή … Και αυτό θα περάσει. Τρία πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένη … Η αδερφή μου, ο Ολυμπιακός, το ψάρεμα. Τι θα θέλατε να ξεχάσατε από το παρελθόν … Πολλές δύσκολες στιγμές και φυσικά αυτή που ζούμε. Επίσης την αχαριστία κάποιων. Πως νοιώθετε ως γυναίκα για τα όσα έχουν πλέον αποκαλυφθεί … Εννοείται τις κακοποιήσεις και τις γυναικοκτονίες. Απαίσια, πως αλλιώς. Ποια η γνώμη σας για την Ελληνική κοινωνία … Όλοι ξερόλες, συμπεριλαμβανομένης και εμού. Τι σας συγκινεί περισσότερο στους ανθρώπους … Η αφοσίωση, η ειλικρίνεια, το πάθος για την δουλειά τους, ο πολιτισμός. Ποια η σημασία της οικογένειας … Ο θεμέλιος λίθος μιας κοινωνίας, μαζί με την παιδεία. Εύκολη ή δύσκολη η άσκηση κριτικής για πρόσωπα και εκπομπές. Φαρμακόγλωσσα ή επαγγελματίας της κριτικής … Δεν έκανα πάντα κριτική. Πρώτα έκανα ρεπορτάζ. Τώρα έχω μαλακώσει πολύ σε σημείο που δεν με αναγνωρίζω. Φταίει η πανδημία. Ποια θα βάζατε στην πρώτη θέση απ’όλες τις παρουσιάστριες που έχουν περάσει από τα τηλεοπτικά πλατώ και γιατί … Την Λιάνα Κανέλλη. Γνώσεις, φωτεινότητα στην οθόνη και ύστερα ήρθε η πολιτική. Ποια η αξία της Ελληνικής τηλεόρασης σήμερα … Ισιωτικές επιχειρήσεις και λίγα ψίχουλα αξιοπρεπών εκπομπών για τα μάτια του κόσμου. Ποια κατά την γνώμη σας είναι η καλύτερη ώρα τηλεθέασης … Δεν υπάρχει καλύτερη ώρα. Ίσως όταν είναι κλειστή η τηλεόραση.

Από το 2020 εμφανίζονται συνεχώς νέες Ελληνικές παραγωγές στο τηλεοπτικό σκηνικό. Ποιοτικές, όπως χαρακτηρίζονται από πολλούς τηλεθεατές. Η άποψή σας … Πολλές σειρές μυθοπλασίας είναι φυσικά ποιοτικές. ΕΡΤ και MEGA έκαναν το μεγάλο βήμα. Φυσικά και οι Άγριες Μέλισσες. Κυρίως αυτές άλλαξαν το τοπίο. Αυτοκριτική, είναι στα πιστεύω της Ντέπυ Γκολεμά … Ε ναι. Άμα μεγαλώνεις κιόλας, πιο συχνά. Από όλες τις συνεντεύξεις που έχετε δώσει, τι ΔΕΝ σας έχουν ρωτήσει ΠΟΤΕ και θέλετε να το μοιραστείτε μαζί μας … Αν έχω κλάψει ποτέ! Αυτή η σκληρή « μέγαιρα» της κριτικής γονάτισε στην ζωή της; Το τελευταίο πικρό ποτήρι το ήπια φέτος με τον θάνατο της αγαπημένης μου αδελφής.

Η συνέντευξη με την κυρία Γκολεμά, ολοκληρώθηκε όπως φυσικά της αρμόζει, με μία της κριτική… « Σας ευχαριστώ πολύ. Ωραίες ερωτήσεις»

ΠΗΓΗ: VIVEREMAG  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου