ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥΛΗ: Η ανερχόμενη επιχείρηση που ωριμάζει χρόνο με τον χρόνο - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥΛΗ: Η ανερχόμενη επιχείρηση που ωριμάζει χρόνο με τον χρόνο

 


Η αγάπη μας για το αμπέλι και το κρασί, μας ώθησε το 2002 να αφήσουμε τη ζωή στην πόλη και να ξεκινήσουμε με πολύ πάθος και μεράκι στη δημιουργία του κτήματός μας.



Βρισκόμαστε στην Περίσταση Πιερίας μόλις 1 χλμ από τη θάλασσα μεταξύ Παραλίας και Ολυμπιακής Ακτής κι απέχουμε 20΄από τον Όλυμπο και τα Πιέρια Όρη αντίστοιχα.

Στον χώρο μας στον οποίο εργαζόμαστε και ζούμε μόνιμα με τα τρία παιδιά μας υπάρχει το οινοποιείο, κελάρι, παραδοσιακό αποστακτήριο, αίθουσες γευσιγνωσίας, πλατεία και αύλιοι χώροι, ενώ το κτήμα περιβάλλεται από αμπελώνες. Είναι επισκέψιμο και μπορεί να φιλοξενήσει διάφορες εκδηλώσεις.


Οι αμπελώνες μας καλύπτουν μια έκταση 42 στρεμμάτων. Βρίσκονται γύρω και κοντά στο κτήμα και στη Χαλκιδική στην περιοχή του Δήμου Ν. Καλλικράτειας. Καλλιεργούμε, Shiraz, Cabernet Sauvignon και Merlot ενώ σε κάποια κρασιά χρησιμοποιούμε και τον Ροδίτη.


Είμαστε μια ανερχόμενη επιχείρηση που προσπαθεί σκληρά να καταξιωθεί στον υπέροχο κόσμο του οίνου και των αποσταγμάτων, φιλοδοξώντας να βελτιώνεται και να ωριμάζει χρόνο με το χρόνο, παράγοντας ποιοτικά προϊόντα και συμβάλλοντας στην ανάδειξη του αξεπέραστου Πιερικού τόπου.



Τα κρασιά μας

1 ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ (Λευκός ξηρός – Μαλαγουζιά)

2 ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΚΟΚΚΙΝΗ (Ερυθρός ξηρός από ποικιλίες Shiraz και Cabernet Sauvignon)

3 ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΡΟΖΕ (Οίνος ροζέ ξηρός, Shiraz)

4 Οινοποιείο Παντούλη Merlot

5 Οίνος λευκός ξηρός (Ροδίτης - Μαλαγουζιά)

6 Ρετσίνα Παντούλη (Ροδίτης) βραβευμένη με χάλκινο μετάλλιο στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης 2021

ΠΗΓΗ: VIVEREMAG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου