ΜΑΧΙ ABEE... 32 χρόνια στις επάλξεις. - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

ΜΑΧΙ ABEE... 32 χρόνια στις επάλξεις.



Το VIVEREMAG, από την αρχή της γέννησής του, είναι κοντά σε μκρές και μεγάλες επιχειρήσεις, καθώς πιστεύει πως μόνο αν στηριχθεί αυτή η ραχοκοκκαλιά της Ελληνικής οικονομίας, υπάρχει μέλλον για την χώρα. Στα πλαίσια λοιπόν του προγράμματος παρουσίασης των επιχειρήσεων, απευθυνθήκαμε σε μία βιοτεχνική και εμπορική εταιρία παραγωγής και επεξεργασίας χάρτου, που μετρά 32 χρόνια ζωής και έχει μπει με τα προϊόντα της σε πάρα πολλά Ελληνικά, αλλά και ευρωπαϊκά σπίτια. Ας γνωρίσουμε από κοντά την ΜΑΧΙ ΑΒΕΕ.

« H ανώνυμη βιοτεχνική και εμπορική εταιρία με διακριτικό τίτλο ΜΑΞΙ ΑΒΕΕ είναι μια εταιρία παραγωγής και επεξεργασίας χάρτου, που ιδρύθηκε και λειτουργεί από τα τέλη του έτους 1988.

Η εταιρία έχει έδρα την πόλη της Κατερίνης του νομού Πιερίας και συγκεκριμένα το 1ο χλμ. της παλιάς εθνικής οδού Κατερίνης – Θεσσαλονίκης όπου βρίσκονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις η παραγωγή της πρώτης ύλης, η επεξεργασία χάρτου, οι αποθήκες καθώς και τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας. Διαθέτει πλήρες λειτουργικό υποκατάστημα στις Αχαρνές, Αττικής και συγκεκριμένα στην οδό Ιωνίας 100, όπου συστεγάζονται γραφεία, λογιστήριο καθώς και σύγχρονοι αποθηκευτικοί χώροι.

Αποτελεί μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας χάρτου, κατά τα πρότυπα του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 9001.

Στο πιο σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής πρώτης ύλης (PAPER MILL) στο οποίο λειτουργεί μηχανολογικός εξοπλισμός υψηλών προδιαγραφών, εναρμονισμένος πλήρως με τις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες στο χώρο της παραγωγής χάρτου παγκόσμιος, με
μεγάλη ικανότητα παραγωγής 30.000 τόνων πρώτης ύλης χαρτομάζας (Jumbo Roll) ετησίως.

Στο εργοστάσιο της επεξεργασίας χάρτου (CONVERTING), λειτουργούν 16 γραμμές παραγωγής, πιο συγκεκριμένα:

2 γραμμές παραγωγής χαρτιού υγείας & κουζίνας οικιακού τύπου,1 γραμμή παραγωγής ρολών υγείας & κουζίνας επαγγελματικού τύπου, 3 γραμμές παραγωγής τραπεζομάντιλου, 4 γραμμές παραγωγής χαρτοπετσέτας οικιακού & επαγγελματικού τύπου, 2 γραμμές παραγωγής χειροπετσέτας zig - zag ,1 γραμμή παραγωγής χαρτομάντιλου τύπου facial ,1 γραμμή παραγωγής χαρτομάντιλου τσέπης, 1 γραμμή παραγωγής χαρτοβάμβακα,1 γραμμή παραγωγής αλουμινόχαρτου.

Διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους έκτασης 10.000 m² για την αποθήκευση και φόρτωση των πρώτων υλών και έτοιμων προϊόντων προς παράδοση. Διακινεί τα προϊόντα της μέσω του δικού μας δικτύου διανομών, με 35 οχήματα από 2 κεντρικές αποθήκες σε Κατερίνη και Αθήνα. Η διάθεση των προϊόντων της εντός Ελλάδος γίνεται μέσω ενός οργανωμένου δικτύου χονδρεμπόρων, από τις μεγάλες εθνικές αλυσίδες Super Market, όσο και στις αγορές του εξωτερικού όπου δραστηριοποιείτε κατά κύριο λόγο σε χώρες των Βαλκανίων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το άριστα καταρτισμένο και συνεχώς εκπαιδευόμενο προσωπικό της εταιρείας μας, εξασφαλίζει την αυξημένη παραγωγικότητα, τα άριστα ποιοτικά προϊόντα και τη βέλτιστη υλοποίηση κάθε παραγωγής. Με στόχο την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων παραγωγής, η εσωτερική λειτουργία της εταιρείας έχει οργανωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρονται και να διασφαλίζονται ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε πελάτη.

Αποστολή της ΜΑΧΙ ΑΒΕΕ η παραγωγή και διάθεση υψηλής ποιότητας προϊόντων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών μας, διατηρώντας την αφοσίωση και εμπιστοσύνη τους . Για τον λόγο αυτό εξελίσσει καθημερινά τις διαδικασίες παραγωγής, τους ελέγχους ποιότητας και την έρευνα σε νέα προϊόντα.»

ΠΗΓΗ: VIVEREMAG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου