Όλα του Γάμου .... δύσκολα!!! - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Όλα του Γάμου .... δύσκολα!!!Γάμος, ονομάζεται η τελετή με την οποία συνιστάται και αναγνωρίζεται μια νόμιμη γενετήσια ένωση που θα οδηγήσει στη δημιουργία μιας οικογένειας. Πρόκειται για μια διαβατήρια τελετουργία που σφραγίζει το πέρασμα του ατόμου από μια κατάσταση σε μια άλλη. Επίσης ο όρος δηλώνει όχι μόνο τη σύναψη αλλά και την ήδη συστημένη νόμιμη γενετήσια ένωση. Έτσι πρόκειται για ένα θεσμό ο οποίος προσδιορίζεται ως η κοινωνικά αναγνωρισμένη ένωση δύο προσώπων.

Αυτά λέει η εγκυκλοπαίδεια για τον γάμο. Ελάτε όμως να γνωρίσουμε λεπτομέρειες της πιο ευτυχισμένης στιγμής για τους περισσότερους που επέλεξαν να ενωθούν με τα «δεσμά»του γάμου!

ΝΥΦΙΚΑ

Ελάτε να ταξιδέψουμε μέσα από εκατοντάδες φωτογραφίες στον παραμυθένιο κόσμο των νυφικών και αφήστε τους καλύτερους οίκους και σχεδιαστές μόδας να σας εντυπωσιάσουν με νυφικά υψηλής ραπτικής που ξεχωρίζουν τόσο για την ποιότητα και αισθητική τους όσο και για τις μοναδικές τιμές τους και αναμφίβολα μπορούν να εκπληρώσουν τις προσδοκίες της κάθε μέλλουσας νύφης που επιθυμεί την ημέρα του γάμου της να αγγίξει την τελειότητα και να κλέψει την παράσταση όπως της αξίζει! Μία από τις πολύ καλές προτάσεις της αγοράς για την δύσκολη επιλογή του νυφικού στην Κατερίνη, είναι η επιχείρηση της Τζένης Παπά στην Αριστοτέλους 5 τηλ. 2351302867. Η Τζένη, πολλά χρόνια στον χώρο μπορεί και βοηθά τις υποψήφιες νύφες να τους φύγει το άγχος του νυφικού. 

ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ

Ίσως ο γαμπρός να επιλέγει πιο εύκολα το γαμπριάτικο κοστούμι του ακόμα και την τελευταία στιγμή αλλά είναι εξίσου σημαντικό, όπως και για την νύφη, να φορέσει ένα κουστούμι που να ταιριάζει στην προσωπικότητα και το στυλ του ώστε να είναι και αυτός κομψός και εμφανίσιμος την ημέρα του γάμου δίπλα στη μέλλουσα γυναίκα του. Οι σωστοί επαγγελματίες είναι βέβαιο ότι θα τον βοηθήσουν σ΄αυτό.

ΔΕΞΙΩΣΗ

Επειδή ένας ονειρεμένος γάμος πρέπει να τελειώσει με μια επιτυχημένη δεξίωση, οι αίθουσες δεξιώσεων αποτελούν την ιδανική επιλογή, κάθε εποχής, για να γιορτάσετε αυτή την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τα ευχαριστήσετε που σας τίμησαν με την παρουσία τους. Οι αίθουσες δεξιώσεων μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του κάθε μελλόνυμφου ζευγαριού και να δώσουν την δική τους ξεχωριστή πινελιά στο γαμήλιο πάρτι.

Από την άλλη τα κτήματα γάμου είναι η επιλογή εκείνη που μπορεί να χαρίσει στον γάμο σας ένα σκηνικό το οποίο αναμφίβολα θα αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις μιας και θα θυμίζει κάτι από…παράδεισο. Ένα κτήμα δεξιώσεων μπορεί να δώσει στον δικό σας γάμο την ιδιαιτερότητα που σας ταιριάζει και την υπεροχή που σας αξίζει. Η πρόταση του κτήματος ΔΡΟΥΓΚΑ , στην Νεοκαισάρεια με τηλ. 694 269 2823, για την γαμήλια δεξίωσής σας, καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες για την χαρούμενη μέρα της ζωής του ζευγαριού. Η εμπειρία των ανθρώπων του κτήματος απαλλάσσει τους νεόνυμφους από ένα επιπρόσθετο άγχος.


Τέλος το catering γάμου είναι μια σημαντική υπόθεση για την επιτυχία της γαμήλιας δεξίωσης που καλείται να ικανοποιήσει τους καλεσμένους σας όχι μόνο γευστικά αλλά και οπτικά. Ένα καλό catering συνδυάζει τις γνώσεις και την πείρα, την άριστη ποιότητα υλικών, την ποικιλία, την ασύγκριτη γεύση και την τέχνη μιας καλοστημένης παρουσίασης.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

Είναι πολύ σημαντικό να ασχοληθείτε με την διακόσμηση και τον στολισμό του γάμου σας. Δείτε φωτογραφίες με εντυπωσιακούς ανθοστολισμούς και ιδέες. Επιλέξτε την τοπική επιχείρηση που θα σας βοηθήσει να έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα την ημέρα του γάμου σας το οποίο όλοι θα θαυμάζουν.

ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ & ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ

Ο γάμος σίγουρα εκτός από προσωπική υπόθεση δυο ανθρώπων είναι και ένα κοινωνικό γεγονός που πλαισιώνεται από συγγενείς, φίλους και συναδέλφους, τους οποίους καλείτε με το προσκλητήριο του γάμου και στο τέλους για τους ευχαριστήσετε για την παρουσία τους στο γάμο, τους προσφέρετε την μπομπονιέρα. Η επιλογή για τα είδη γάμου είναι απλή αν πρώτα έχετε αποφασίσει το ύφος του γάμου σας και γίνεται ακόμα πιο εύκολη με τη σωστή επιλογή συνεργάτη που θα σας βοηθήσει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Νύφη με τα μαλλιά ελεύθερα κάτω, ίσως ένας εντυπωσιακός κότσος, ακόμη ψάχνετε για το τέλειο νυφικό χτένισμα; Αφήστε τους ειδικούς και τις εικόνες να σας βοηθήσουν να εντυπωσιάσετε στην μοναδική ημέρα του γάμου σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ

Η κάθε φωτογραφία του γάμου αποθανατίζει μια μοναδική στιγμή χαράς και ευτυχίας. Αποτελεί απόδειξη και κυρίως ο μοναδικός τρόπος να κρατήσετε τις αναμνήσεις σας ζωντανές για αυτή την όμορφη μέρα της ζωής σας. Γι΄αυτό η επιλογή του κατάλληλου επαγγελματία είναι το σημαντικότερο και ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι στην οργάνωση του γάμου γιατί οι στιγμές είναι μοναδικές και ο γάμος γίνεται μια φορά.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Τι θα φορέσουν ου συμπεθέρες, οι αδερφές, η κουμπάρα, οι λοιποί στενοί συγγενείς και κυρίως οι γυναίκες στον γάμο, αποτελεί μείζον θέμα. Πως θα εντυπωσιάσουν! Η επιλογή του σωστού υφάσματος για να ραφτεί το ρούχο, απαιτεί πολλές ώρες και κόπο. Στην Κατερίνη, μία τέτοιου είδους επιχείρηση είναι αυτή που βρίσκεται στην Μ. Αλεξάνδρου 49 -51 τηλ:23510 23198, με την επωνυμία «Υφάσματα ΕΙΡΗΝΗ». Η Αναστασία με τις γνώσεις που έχει βοηθά πάρα πολύ για την σωστότερη επιλογή.


ΠΗΓΗ:  VIVEREMAG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου