RED Coffee Bar: Όλα στο κόκκινο! - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

RED Coffee Bar: Όλα στο κόκκινο!

Μέσα στον κεντρικό ιστό της πόλης, όλα στο ΚΟΚΚΙΝΟ, από το RED Coffee Bar εδώ και 19 συναπτά έτη και 6 με το ΒΥΝΟΣ εστιατόριο. Διαφορετικό από τα κοινά Coffee Bar, προκαλεί τις «κόκκινες» αισθήσεις μας όλο τον χρόνο.

Το RED έχει διαχρονικές σχέσεις με τους θαμώνες του. Έχει μεγαλώσει γενιές. Έχει γνωρίσει, χαρές, λύπες, έρωτες, φλέρτ, χωρισμούς, απογοητεύσεις, επιτυχίες, στα 19 κόκκινα χρόνια ζωής του.

Η διακόσμηση, φυσικά RED, η οποία ανάλογα με την εποχή και το θέμα, προστίθενται ( Κυρίως) ή αφαιρούνται, διακοσμητικές παρουσιάσεις.

Οι πελάτες του μπορούν να ξεκινήσουν την μέρα τους νωρίς το πρωϊ με τον καφέ τους ή το τσάϊ τους, στην « αυλή» του RED, με τους άνετους καναπέδες του. Όσοι βέβαια επιθυμούν και δεν νοιώθουν άνετα στην πρωϊνή «δροσιά»τον χειμώνα, ή την ζέστη το καλοκαίρι, επιλέγουν τον εσωτερικό του χώρο, συνοδεία απαλής μουσικής. Και μια μιλάμε για μουσική, το RED προσφέρει...... alternative, pop, rock, soul, dub, reggae, electronica, funk, classics, indie, theme parties every night different dj

Τα βράδια στο RED, είναι πάντοτε διαφορετικά. Με το ποτό στο χέρι και τα coctails στο μπαρ ή στα τραπέζια και τους καναπέδες του, ξετυλίγονται ιστορίες, αναμνήσεις, καινούργιοι έρωτες.

Κάθε Τρίτη βράδυ τα πρωτεία έχει η Ελληνική μουσική και κάθε Σάββατο μεσημέρι και με φαγητό.

Μαέστρος του RED, ο Τάσος, πάντα ανήσυχος, πάντα ψάχνει το διαφορετικό, το νέο, που θα ικανοποιήσει τον ίδιο και τους θαμώνες και φίλους του RED. Γιατί......όλα στο ΚΟΚΚΙΝΟ!




ΠΗΓΗ: VIVEREMAG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου