Spirtokouto: Για όσους ξέρουν να μπλέκουν στα στενά! - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Spirtokouto: Για όσους ξέρουν να μπλέκουν στα στενά!




Σ΄ένα από τα πολύ όμορφα πλακόστρωτα σοκάκια της πόλης της Κατερίνης, το οποίο στολίζουν υπέροχα graffiti, επί της οδού α΄πάροδος Τσιμισκή 20, απλώνει τα «αρώματα» και τα πολύχρωμα μαξιλάρια του το Spirtokouto.

Κρυμμένο δίπλα στο εμπορικό κέντρο της πόλης το Spirtokouto, μακρυά από τον θόρυβο της πλατείας, καταφέρνει να δημιουργεί χαλαρή διάθεση και μία γλυκιά αίσθηση άμεσης οικειότητας με το αστικό τοπίο της γειτονιάς.

Ο χώρος εντός του μαγαζιού, ζεστός και φιλόξενος, διακοσμημένος με ρετρό πινελιές, εσωκλείει όλα όσα υπονοεί το όνομά του......θερμή εξυπηρέτηση, παρεϊστικη ατμόσφαιρα..... Η όμορφη αυλή του απέναντι, σε ξαφνιάζει ευχάριστα και σε προκαλεί να κάνεις μία στάση.

Μπορείς να βρεις υψηλής ποιότητας καφέ, ροφήματα που αναζωογονούν, γνωστές ετικέτες μπύρας, ποτών και κρασιών. Τα φίνα cocktails, με ιδιαίτερες γεύσεις και εξαιρετικά υλικά αλλά, κυρίως, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι, έρχονται να καλύψουν όλα τα γούστα των fans αυτού του είδους. Σερβίρει Coffee till Cocktails συνοδεία καλής μουσικής με συχνά μουσικά events. Ο κατάλογος ανανεώνετε συχνά με νέα cocktails, ανάλογα με την εποχή.

Για όσους ξέρουν να μπλέκουν στα στενά αναζητώντας διαφορετικές γωνιές, το Spirtokouto αποτελεί πλέον κοινό μυστικό στην πόλη της Κατερίνης.

ΠΗΓΗ: VIVEREMAG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου