Ανδρικό Κοστούμι: 5 κόλπα για να δείξει καλύτερα - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Ανδρικό Κοστούμι: 5 κόλπα για να δείξει καλύτερα





Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις υιοθετούν στις μέρες μας το χαλαρό ντύσιμο στην καθημερινότητα τους, ακόμα και μια μπλούζα να βάλεις με τον κατάλληλο τρόπο θα είναι και αυτό αποδεκτό. Γι αυτό καταλαβαίνουμε τους περισσότερους άντρες να μην θέλουν να ξοδέψουν όλο τους τον μισθό για να αγοράσουν ένα κοστούμι μόνο.

Πιστεύουμε ότι ο άνδρας μπορεί να έχει ένα ακριβό κοστούμι ακόμη κι αν δεν τα καταφέρνει οικονομικά τόσο καλά, όμως δεν είναι επίσης κακό να βάλει στη ντουλάπα σου ένα φθηνό κοστούμι κάτω των 200 ευρώ. Υπάρχουν τα κατάλληλα κόλπα ώστε να το κάνει να φαίνεται σαν ένα ακριβό κομμάτι.

Για αρχή θα σου δείξουμε τι πρέπει να προσέξεις όταν αγοράζεις ένα φθηνό κοστούμι. Απέφυγε τα γυαλιστερά συνθετικά υφάσματα. Πάντα βλέπε στην αγορά τις εκπτώσεις που υπάρχουν ειδικά στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει η κουλτούρα να έχουμε 4 η και παραπάνω εκπτώσεις κάθε χρόνο που μπορείς να βρεις φανταστικά σύνολα σε πολύ καλές τιμές.

Πέρα από τα παραπάνω τώρα θα σου δείξουμε τα 5 κόλπα για να δείξει καλύτερα το κοστούμι που θα διαλέξεις. Κάνε αυτά και στο τέλος ίσως αρχίσεις να φοράς κοστούμι ακόμα και όταν δεν το επιβάλλει η περίσταση.

Να έχεις πιο μαζεμένα μανίκια

Για να έχεις τα σωστά μανίκια κανονικά θα πρέπει να πληρώσεις αρκετά χρήματα κάποιον ειδικό για να μαζέψει όλες τις λεπτομέρειές και να το φτιάξει στα μέτρα σου. Αυτό που θέλεις είναι στενά, κωνικά μανίκια που αγκαλιάζουν το χέρι σου, και δεν κρέμονται από αυτό και σακουλιάζουν. Γι αυτό όταν επιλέξεις κάτι φρόντισε όταν το δοκιμάσεις να δεις ότι ‘κάθεται’ ωραία και στα χέρια σου η΄να το δώσεις απλά να στο φτιάξει ένας ειδικός. Δεν θα σου κοστίσει και τόσο πολύ. Αυτό θα σε κάνει πιο άνετο σε όλες σου τις κινήσεις, όταν περπατάς , όταν κρατιέσαι στο μετρό η ακόμα και όταν ποζάρεις για να βγάλεις μια φώτο για το Facebook ή το Instagram.
 
Άλλαξε τα κουμπιά

Συνήθως τα οικονομικά κοστούμια συνοδεύονται από φθηνά κακής ποιότητας πλαστικά γυαλιστερά κουμπιά που εύκολα σπάνε και χάνονται ειδικά σε μια δύσκολη μέρα στη δουλεία. Απλά πηγαίνεις το κοστούμι σου στο κατάλληλο κατάστημα παρεμβάσεων η επιδιορθώσεων και εκεί βρίσκεις ποικιλία με πολλά σχέδια και χρώματα που διαλέγοντας το κατάλληλο για το δικό σου σύνολο θα δεις την μεγάλη διαφορά στην εικόνα του.
 
Προσοχή στο μήκος του παντελονιού

Πέρα από την τροποποίηση που ίσως χρειαστείς στα μανίκια καλό θα ήταν να προσέξεις και λίγο και το πως ‘κάθεται΄ το παντελόνι πάνω σου ώστε να έχει το σωστό μήκος. Είναι πολύ σημαντικό το παντελόνι να μην είναι πιο μακρύ ή κοντό από όσο θα έπρεπε. Επίσης αυτό που θα το αναδείξει είναι να το φτιάξουν με ένα ωραίο και μοδάτο δίπλωμα στους αστραγάλους. Άλλη μια μικρή μα σημαντική λεπτομέρεια.

Δοκίμασε το μονόχρωμο στυλ

Συνδυάζοντας περιορισμένα χρώματα όταν διαλέγεις πουκάμισο, γραβάτα, και παπούτσια θεωρείται μια έξυπνη κίνηση που θα κάνει το ύφασμα του κοστουμιού σου να δείχνει ομορφότερο και ακριβότερο. Άλλαξε τα χρώματα και τα μοτίβα με μικρές διαφορές έντασης ώστε κάθε κομμάτι που φοράς θα δημιουργεί βάθος στο γενικό σύνολο. Και η τελική κίνηση βάλε πάνω σου κάτι μικρό που να ταιριάζει όπως ένα μαντήλι εντελώς διαφορετικού χρώματος από το σύνολο όπως επίσης αν κρατάς μια επαγγελματική τσάντα επίσης διαφορετικού χρώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου