Θαλασσοδημιουργίες - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Θαλασσοδημιουργίες



Η Θαλασσοδημιουργίες είναι έργα μικρής παρέμβασης με επεξεργασία μόλις 10% άλλα με καλλιτεχνική φαντασία στην εικόνα και την δημιουργία.
Είναι έργα που το υλικό ( ξύλο ) μας το δίνει η θάλασσα μετά από κακοκαιρία συνήθως με μποφόρ στης ακτές της , κάποια από τα ξύλα μπορεί να γυρνάνε στην θάλασσα και να σμιλεύονται λόγο των ρευμάτων πολύ καιρό με αποτέλεσμα πολλές φορές να μας δίνουν έτοιμες εικόνες για δημιουργία .
Είναι υλικά που μπορούν να γίνουν διάφορα είδη διακόσμησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου .
- Η αγάπη μου για το ξύλο μου ξύπνησε καλλιτεχνικές σκέψεις και η ενασχόληση μου έχει να κάνει με αυτό 15 χρόνια με εκθέσεις , χορηγίες σε εκπομπές τηλεόρασης ,σε ξενοδοχεία , και μαγαζιά με το ύφος των δημιουργιών μου σε επίπεδο εμπορικού ξύλου πάντα σε μασίφ κατάσταση άλλα και θαλασσόξυλων .
Η pier gallery ήρθε σαν ιδέα, η δημιουργίες έπρεπε να αποκτήσουν μια ταυτότητα που θα της συνοδεύει παντού και οπού πάρουν θέσει είτε σε χώρους διακόσμησης είτε σε εκθεσιακούς χώρους να γνωρίζουν την ιδέα ως δημιουργία με όνομα ,άλλα και ως ανάγκη επικοινωνιακή στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεις !!!


Βασίλης Κατσόγιαννος
Δημιουργός της Pier gallery

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου