5 ιδέες για ραντεβού… τριαντάρηδων - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

5 ιδέες για ραντεβού… τριαντάρηδων


Η δεκαετία των τριάντα είναι παράξενη. Έχεις αφήσει για τα καλά πίσω τα 20s σου, που μπορούσες να κάτσεις έξω μέχρι τις πέντε το πρωί και να είσαι φρεσκαδούρα την επόμενη μέρα, αλλά δεν πάτησες κι ακόμα τα σαράντα, για να έχεις μια κοινωνία μπάστακα να σου λέει πως πρέπει να σοβαρέψεις κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο. Και εδώ τίθεται ένα σημαντικό ερώτημα: Τι να κάνεις στο πρώτο ραντεβού;

Ευτυχώς για εσένα, έχουμε πέντε προτάσεις, για να διαλέξεις ποια σου ταιριάζει καλύτερα.

Εκδοχή #1: Ταινία και φαγητό, για κλασικούς
Το αμερικανικό πρότυπο του “dinner and a movie” δεν ισχύει εδώ, επειδή στο Ελλάντα τρώμε πιο αργά. Άσε που δεν είναι και πρακτικό. Πες ότι βγαίνεις για δείπνο, συνειδητοποιείς ότι δε γουστάρεις, και μετά πρέπει να περάσεις άλλες δυο ώρες σε μια σκοτεινή αίθουσα. Όχι. Συνεπώς, θα σου προτείνουμε να πάτε σε μία προβολή των οκτώ πρώτα, χωρίς να έχει δημιουργηθεί ακόμα κάποιο δέσιμο—θα σας εντείνει και την αγωνία για να γνωριστείτε καλύτερα. Έπειτα, εκεί γύρω στις δέκα-δέκα μισή που θα τελειώσει, είναι η καλύτερη στιγμή για να καθίσετε και να τα πείτε με την ησυχία σας, απολαμβάνοντας ένα ωραίο δείπνο. Άσε που μόλις είδατε ολόκληρη ταινία μαζί, δεν χρειάζεται καν να αγχώνεστε για το τι θα πείτε. Κι επειδή είμαστε ακόμα στα μισά του Σεπτεμβρίου, πάρε και μερικές ιδέες για θερινά που ακόμα προλαβαίνεις. Γιατί μια ταινία κάτω απ’ τα αστέρια έχει άλλο ρομαντισμό.

Εκδοχή #2: Για πάντα παιδιά, μπαρότσαρκα
Ξεκινήσαμε αυτό το κείμενο λέγοντάς σου (θυμίζοντάς σου, βασικά) ότι δεν είσαι πλέον εικοσάρης. Και – αν είσαι στην ψυχή – διάβασες την προηγούμενη παράγραφο νιώθοντας λίγα νεύρα. Δηλαδή, ποιοι είμαστε εμείς να σου πούμε ποιος είσαι και τι να κάνεις. Φροντίζουμε και για εσένα, αιώνιε έφηβε, λέγοντάς σου ότι η μπαρότσαρκα είναι κάτι που α) δεν πεθαίνει ποτέ, β) δεν χρειάζεται να κάνεις μόνο με τους υπόλοιπους μπάκουρους φίλους σου. Αν δεις ότι το ραντεβού σου είναι εξίσου άγριο νιάτο με εσένα (ή, ξέρεις, κυριολεκτικά άγριο νιάτο), το να πάρετε σβάρνα τα αγαπημένα σας μπαράκια, να πίνετε ένα σφηνάκι και στο μεταξύ να μιλάτε για το τίποτα και για τα πάντα στις ανάμεσα διαδρομές μπορεί να γίνει απίστευτα διασκεδαστική εμπειρία. Ιδέα, αν χρησιμοποιείτε και μετρό, πάρτε με την σειρά αυτά τα μπαράκια

Εκδοχή #3: Σπίτι μου, όχι σπίτι σου
Κάποιες φορές, ξέρεις από πριν ότι η φάση θα πάει εκεί. Σου έχει δώσει σημάδια. Έχετε περάσει την τελευταία βδομάδα γράφοντας στο chat τι θα κάνετε μόλις βρεθείτε στο ίδιο δωμάτιο. Τα ραντεβού δεν χρειάζεται να συμβαίνουν πάντα εκτός σπιτιού, και – ναι – το απευθείας σεξ δεν χρειάζεται να είναι, πώς να το πούμε, σκέτο σεξ. Πιείτε κι ένα ποτό. Τσιμπήστε και κάτι. Καν’ το σωστά, λοιπόν, και φρόντισε για αυτά τα πέντε πράγματα: Σπίτι καθαρό. Δύο με τρία (τέσσερα;) μπουκάλια κρασί. Κάτι νόστιμο και ελαφρύ. Μια ωραία playlist. Προφυλακτικά. Τα-νταα!

Εκδοχή #4: Ποτάκι σωστό και σέξι
Κλισέ; Κλισέ, αλλά τα κλισέ υπάρχουν επειδή είναι αλήθεια. Και το κλασικό ραντεβού σε μπαρ για ψιλοκουβεντούλα και χαχανητά και τι-ωραία-που-περνάμε-μέχρι-να-αποφασίσω-ότι-θέλω-να-μου-βγάλεις-το-βρακί είναι μια συνταγή που δεν θα αποτύχει ποτέ. Αν μη τι άλλο, η μουσική θα σας αναγκάζει να έρθετε πιο κοντά για να επαναλαμβάνετε αυτά που λέτε. Μόνη της γίνεται η δουλειά. Και εδώ έχουμε μερικές προτάσεις για μπαράκια που θα σας βάλουν σίγουρα στο mood για σέξι καταστάσεις. Όχι μόνο αυτό, αλλά είναι τα ίδια μπαρ που πάει και άπειρος κόσμος για να φλερτάρει μόνος του, οπότε η ηθική ικανοποίηση ότι πήγατε με έτοιμο ταίρι θα είναι απλά ένα μεγάλο μπόνους στο δέσιμό σας. Ναι, συγγνώμη, το είπαμε, οι άνθρωποι είμαστε απαίσιοι, φίλα με επιτέλους. 

Εκδοχή #5: Ποτάκι σοφιστικέ, που ίσως φορά γραβάτα
Μπορεί να μην είσαι εικοσάρης στην ψυχή, μπορεί να μην σου αρέσουν τα μπαράκια με έντονη μουσική και πολύ κόσμο. Μπορεί να θέλεις κάτι πιο χαλαρό. Κι αυτό είναι τέλειο, επειδή ξέρεις ότι στην δική σου περίπτωση, τον πρώτο λόγο θα πάρει η κουβέντα—που σημαίνει ότι έχεις αυτοπεποίθηση στις διαλεκτικές σου δεξιότητες, κι αυτό είναι σέξι. Συνεπώς, πάρε και τις προτάσειςμας για μπαράκια που η φάση είναι αλλιώς· πιο ρομαντική, λιγότερο έξαλλη. Σε άλλα μοντέρνα, σε άλλα κλασική. Σίγουρα θα βρεις κάποιο που να ταιριάζει ακριβώς στο στυλ σου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου