Αναγνώριση αξίας στην Ελένη Ντούφα - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Αναγνώριση αξίας στην Ελένη Ντούφα


Επιχειρηματικό βραβείο παρέλαβε η Ελένη Ντούφα από το Επιμελητήριο Πιερίας που τίμησε τις επιχειρήσεις για το όραμα, την καινοτομία, τη δημιουργικότητα, την τόλμη, την αντοχή στο χρόνο, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, τις αξίες και τα επιτεύγματά τους.


Το μήνυμα αισιοδοξίας για την αναβάθμιση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας του Πιερικού επιχειρείν που αντανακλάται στους Κατερινιώτες επιχειρηματίες που επενδύουν και μοχθούν για τον τόπο μας ήταν ισχυρό και γεμίζει αισιοδοξία και όλους όσοι τολμούν με αυτήν την προίκα να κάνουν και ένα ο βήμα πιο ψηλά.
    Η Ελένη Ντούφα έχει μπει με αξιώσεις στο στίβο τοπικής          αυτοδιοίκησης και διεκδικεί στα ίσα την εκλογή της στο            επόμενο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κατερίνης μιας και      είναι υποψήφια με τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα                      Κουκοδήμο.


    Αν τώρα δεν ασχοληθούν με τα κοινά του τόπου μας οι              επιτυχημένοι επιχειρηματίες, πότε και αν όχι όσοι έχουν            αποδείξει ότι μπορούν, τότε ποιοι;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου