Τριαντφυλλιά Διαμαντοπούλου: Συνέχεια επισκέψεων της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με την ΕΚΚΙΝΗΣΗ - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Τριαντφυλλιά Διαμαντοπούλου: Συνέχεια επισκέψεων της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με την ΕΚΚΙΝΗΣΗ





Την Πέμπτη στο πάρκο Κατερίνης, στη φιλανθρωπική Συναυλία που διοργανώσαμε μαζί με την Μητρόπολη Κατερίνης για συλλογή τροφίμων στους πλημμυροπαθείς. Είχε μεγάλη επιτυχία και την Παρασκευή ο τεράστιος όγκος ειδών πρώτης ανάγκης που μαζεύτηκε παραδόθηκε άμεσα στις πληγείσες περιοχές.

Παρασκευή πρωί με το Διοικητή του νοσοκομείου Κατερίνης μετά από συζήτηση και ενημέρωση.

Παρασκευή πρωί στις εγκαταστάσεις της ΤΟΜΥ στο παλαιό νοσοκομείο Κατερίνης, συζητώντας με τον κ. Μπαστρογιαννη Στέφανο μετά από ξενάγηση στους χώρους.

Παρασκευή στο Συμβουλευτικό κέντρο γυναικών Κατερίνης, όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά στήριξης κακοποιημένων γυναικών απ όλα τα κορίτσια της ομάδας. Έχω βιώσει προσωπικά όλα αυτά τα απαίσια συναισθήματα που έχει μια γυναίκα που απειλείται, και ξέρω πόσο σημαντική είναι η ψυχολογική και όχι μόνο στήριξη στη φρικτή αυτή φάση της ζωής της.

Παρασκευή απόγευμα στον Αγιασμό και στα εγκαίνια της καινούριας έδρας του Συλλόγου Βλάχων Κατερίνης "Αγία Τριάδα". Συζητήσαμε, χορέψαμε και διασκεδάσαμε με φίλους του Συλλόγου.

Παρασκευή απόγευμα στην έκθεση φωτογραφίας και αντικειμένων Μικρασιατών προσφύγων του Συλλόγου Μικρασιατών Κατερίνης. Η ομιλία του κ. Φαργκανη Μιχαήλ ήταν εξαιρετική. Έπειτα ακολούθησε η ξενάγηση από τον αξιόλογο πρόεδρο του συλλόγου στα εκθέματα και αναλυτική περιγραφή.

Στο χορό του Συλλόγου Ζαζιάκος του Λόφου Πιερίας. Στη φωτογραφία με τον πρόεδρο και φίλο κ. Ζησόπουλο.

Σάββατο πρωί στη Λαϊκή αγορά της Κατερίνης. Πέρασα από όλους τους πάγκους και είχαμε ενδιαφέρουσα συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν τη Λαϊκή. Στη φωτογραφία με τον πρόεδρο κ. Βουλγάρογλου.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου