Αθανάσιος Αναγνώστου: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την ΕΚΚΙΝΗΣΗ - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Αθανάσιος Αναγνώστου: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την ΕΚΚΙΝΗΣΗ




Ονομάζομαι Αναγνώστου Αθανάσιος του Αναστασίου και της Αναστασίας με καταγωγή από τον Άγιο Δημήτριο Πιερίας.

Γεννήθηκα στις 13 Ιουνίου του 1977 στην Κατερίνη. Αποφοίτησα από το 4ο Γενικό λύκειο Κατερίνης και εν συνεχεία εισήχθην στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσ/νίκης .

Εκπλήρωσα την 15μηνη στρατιωτική μου θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό και στη συνέχεια άσκησα το επάγγελμα του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής σε προγράμματα μαζικού Αθλητισμού και Ολυμπιακής Παιδείας.

Είμαι παντρεμένος με τη Σοφία Κατσαμάγκα, από τη Ράχη Πιερίας και έχω αποκτήσει δύο παιδιά τον Αναστάση και την Αθανασία.

Η αγάπη και το ενδιαφέρον μου για τον πολιτισμό και την παράδοση με ώθησαν να ειδικευτώ από το Πανεπιστήμιο στους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και να ενασχοληθώ επαγγελματικά με τη χοροδιδασκαλία.

Διετέλεσα χοροδιδάσκαλος σε αρκετούς πολιτιστικούς συλλόγους του νομού Πιερίας, με αμέτρητες διακρίσεις και τα τελευταία χρονιά ίδρυσα το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ‘’ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ’’ που εδρεύει στο κέντρο της Κατερίνης.

Έχω επίσης διδάξει σε αρκετά σεμινάρια της ΝΕΛΕ Πιερίας και έχω εργαστεί ως ωρομίσθιος σε πρόγραμμα της ΝΕΛΕ στη ΄΄ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ΄΄.

Στις εκλογές του 2019 εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ‘’Εκκίνηση’’ του Κώστα Κουκοδήμου από την εκλογική Περιφέρεια Πέτρας.

Διετέλεσα Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στα Δημοτικά Πάρκινγκ (ΔΗΠΑΚ), , πρόεδρος στο Δημοτικό Ωδείο, αντιπρόεδρος στη σχολική επιτροπής Α΄βάθμιας εκπαίδευσής , μέλος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΚ,μέλος του ΔΣ του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου