Ευδοξία Τσίπα: Προσφορά και αυταπάρνηση - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Ευδοξία Τσίπα: Προσφορά και αυταπάρνηση

 


Η Ευδοξία Τσίπα, είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε εκλογές.

Ένας από τους λόγος που την οδήγησαν στην απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά είναι η ιδέα της προσφοράς και της συνδρομής σε οποιοδήποτε τομέα της κοινωνίας. Εκτός αυτού, είναι και ότι ο Δήμαρχος είναι ένας άνθρωπος που έδειξε ότι αξίζει πραγματικά να παραμείνει στη θέση του… και επέλεξε να αγωνιστεί για αυτό το σκοπό ,την επικράτηση του… ένας δήμαρχος που άοκνα εργάστηκε και πρόσφερε μέσα σε δυο μόλις χρόνια ότι άλλοι δεν κατάφεραν σε δυο και πλέον τετραετίες.


Είναι εκπαιδευτικός σε δημόσια σχολεία από το 2004 η εμπειρία της και η εμπιστοσύνη των παιδιών και των γονέων, είναι τα εχέγγυα για να ασχοληθεί σε τομέα της εκπαίδευσης αν και όταν της ζητηθεί.



Είναι ευαισθητοποιημένη στα θέματα των πολυτέκνων ειδικά σήμερα στην Ελλάδα που φθίνει και πάσχει από υπογεννητικότητα χρειάζεται να αντιμετωπιστούν από ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά και εξ ίδιων.


Για την Ευδοξία Τσίπα ο πρώτος κοινωνικός πυρήνας είναι η οικογένεια … η αυταπάρνηση και αφοσίωση τα χαρακτηριστικά αυτών των ανθρώπων που επέλεξαν να γίνουν πολύτεκνοι.


Θα αγωνιστεί με μεγαλύτερο ακόμη πάθος και μετά τις 8/10 δίπλα σε κάθε δημότη … η φωνή του δημότη θα μεταφέρεται αυτόματα στην δημοτική αρχή. Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά για να είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον πολίτη και το δήμο. Να αφουγκράζεται και να προσπαθεί να επιλύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποι μας άμεσα.



Αυτό που αποκόμισε από αυτές τις εκλογές είναι η γνωριμία της με ανθρώπους και το θεωρεί ένα πανέμορφο ταξίδι επαφών και εμπειριών …



ΠΗΓΗ: VIVEREMAG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου