Ιακωβίδης Γεώργιος: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Ιακωβίδης Γεώργιος: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος




Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη χαρά σάς ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές στο πλευρό του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Σύζυγός μου είναι η Ιωάννα Μαντζούκα (φαρμακοποιός) και μαζί έχουμε δύο παιδιά, την Έλσα ( πτυχιούχος φαρμακοποιός ) και τον Δημήτρη (φοιτητής στη σχολή Αεροδιαστημικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΚΠΑ ).

Είμαι απόφοιτος του Φυσικού τμήματος του ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ( MSc ) στη Φυσική Υλικών (Φυσική και Τεχνολογία υλικών , Νανοεπιστήμες και Νανοτεχνολογίες). Εργάζομαι ως καθηγητής Φυσικής στο Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης ως υπεύθυνος καινοτόμων δράσεων – δραστηριοτήτων και είμαι ιδιοκτήτης φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης ( Γράφημα – Ιακωβίδη ) με παράλληλη φροντιστηριακή υποστήριξη των ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έχω συγγράψει εκπαιδευτικά βοηθήματα Φυσικής για μαθητές Λυκείου και διατελώ μέλος του ΔΣ και της Επιστημονικής Επιτροπής Παιδείας της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών ( ΕΕΦ ). Παράλληλα, ανήκω στα ιδρυτικά μέλη της Βαλκανικής Ένωσης Φυσικών ( BPU ) με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Την περίοδο 2014-2019 είχα την τιμή να είμαι Γραμματέας της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Κατά τη μακροχρόνια επαγγελματική μου πορεία κυρίως ως μάχιμος εκπαιδευτικός, συναναστράφηκα με πολλούς από εσάς, γονείς, κηδεμόνες αλλά και με τη νεολαία μας. Το μέλλον του τόπου μας. Αντιλήφθηκα τις προσδοκίες και τις ανάγκες σας για ένα καλύτερο αύριο. Η αγάπη μου για τον τόπο μου, τους ανθρώπους του και κυρίως τα παιδιά, με ωθούν στο να προσπαθήσω να διασφαλίσω ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Θεμέλιος λίθος αυτού θεωρώ πως είναι η επικοινωνία και ο διάλογος ώστε να διασφαλίσουμε μαζί το κοινό μας όραμα για μια καλύτερη κοινότητα, προάγοντας τις καινοτομίες στην πόλη μας αλλά και στην ευρύτερη Περιφέρεια. Στόχοι μου είναι η βελτίωση των υποδομών, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, η προαγωγή της παιδείας και του πολιτισμού, η προστασία του περιβάλλοντος, η υγεία.

Σας καλώ, λοιπόν, να μοιραστείτε μαζί μου τις ανησυχίες σας, τις απόψεις και τις προτάσεις σας. Μαζί μπορούμε να φέρουμε θετικές αλλαγές και να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας! Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

Με εκτίμηση,

Ιακωβίδης Γεώργιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου