Οι Τάσεις της μόδας στο ανδρικό ντύσιμο το Χειμώνα 2022-2023 - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Οι Τάσεις της μόδας στο ανδρικό ντύσιμο το Χειμώνα 2022-2023




Αν θέλεις να ντύνεσαι μοντέρνα τότε καλό είναι να ενημερώνεσαι για τις τάσεις κάθε σεζόν. Και μιας που έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο τώρα είναι μια καλή ώρα να δεις ποιες είναι οι τάσεις της μόδας στο ανδρικό ντύσιμο το Χειμώνα 2022-2023. Έτσι, θα ξέρεις σε τι αξίζει να επενδύσεις το φετινό χειμώνα για να δείχνεις στιλάτος.

Πράγματι, κάθε χρονιά έχει τα δικά της trends στο ντύσιμο, κάποια από αυτά τελείως καινούρια και άλλα κλασικά και αγαπημένα. Ανακάλυψε λοιπόν τις νέες τάσεις της μόδας στο ανδρικό ντύσιμο το Χειμώνα 2022-2023!


                                              Τι θα φορεθεί το Χειμώνα 2022- 2023

Δερμάτινα items

Τα δερμάτινα ανδρικά ρούχα φέτος το χειμώνα αποτελούν μεγάλη τάση της μόδας. Σίγουρα είσαι πιο συνηθισμένος να φοράς ένα δερμάτινο μπουφάν από ένα δερμάτινο παντελόνι για παράδειγμα. Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι νέο μπορείς επίσης να εμπλουτίσεις το στυλ σου με μια δερμάτινη καπαρντίνα που είναι ότι πρέπει για τις πρώτες μέρες του χειμώνα.

Ογκώδη πουπουλένια μπουφάν


Φέτος το χειμώνα το αγαπημένο πανοφώρι είναι ένα chunky πουπουλένιο jacket. Το καλό με ένα τέτοιο μπουφάν είναι ότι είναι ιδιαίτερα ζεστό και κατά συνέπεια είναι ότι πρέπει ακόμα και για τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι τα κλασικά, δηλαδή το μαύρο, το γκρι, το μπλε και το χακί.
 
Chunky πουλόβερ

Τα πουλόβερ είναι απαραίτητα κομμάτια για κάθε χειμώνα. Το φετινό χειμώνα είναι στη μόδα τα ογκώδη πουλόβερ που θα σε κρατάνε ζεστό σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Ακόμα, ιδιαίτερα στιλάτα είναι τα ζιβάγκο πουλόβερ που θα προσδώσουν ένα σοφιστικέ αέρα στο look σου.
 
Ζακέτες

Οι ζακέτες είναι μια εναλλακτική των πουλόβερ το χειμώνα και φέτος θα φορεθούν πολύ! Μπορείς μάλιστα να φορέσεις μια ζακέτα επάνω από μια ζιβάγκο μπλούζα. Άσε που η ζακέτα μπορεί να αποτελέσει ένα πανωφόρι όταν ο καιρός είναι πιο μαλακός, δηλαδή το φθινόπωρο ή την άνοιξη.
 
XXL κασκόλ

Το πιο απαραίτητο αξεσουάρ του χειμώνα δεν είναι άλλο από τα κασκόλ. Και το χειμώνα του 2022-2023 στη μόδα είναι τα XXL κασκόλ, τα οποία είναι πολύ μακριά και πλούσια. Το τέλειο με ένα τέτοιο κασκόλ είναι ότι θα σε κρατάει ζεστό όσο κρύο κι αν έχει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου