Ένα μαγικό ταξίδι coffee-tasting! - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Ένα μαγικό ταξίδι coffee-tasting!


To Metaphor φιλοξενεί ένα coffee-tasting session μοναδικών blends για όλους τους λάτρεις του καφέ από τo Cafeistas.

Tην Πέμπτη 5 Μαΐου από τις 10:00 έως τις 18:00 θα διεξαχθεί στον χώρο του Metaphor Athens (Δορυλαίου 10, Πλατεία Μαβίλη, Αθήνα) ένα μαγικό ταξίδι coffee-tasting από το Cafeistas με δωρεάν δοκιμές μονο-ποικιαλιακών blends από το Κονγκό, την Ουγκάντα, την Κένυα, την Αιθιοπία και το Μπουρουντί. Μάλιστα, όλοι παρευρισκόμενοι θα λάβουν ως δώρο αλλά και αναμνηστικό αυτού του αρωματικού ταξιδιού από μία κούπα Cafeistas!

Το Cafeistas έχει δημιουργηθεί με βάση τις διεθνείς προδιαγραφές του Specialty Coffee Association (SCA) που αφορούν τη συγκομιδή, την επεξεργασία και το καβούρδισμα ενώ επιλέγει καφέδες μοναδικής προέλευσης από μικροκαλλιεργητές σε ποικίλες περιοχές του κόσμου ενισχύοντας την τοπική επιχειρηματικότητα. Επιπλέον, στις 16:00 ο Νίκος Κανακάρης -authorized trainer του Specialty Coffee Association- θα παρουσιάσει το γευστικό προφίλ του Cafeistas και το αρωματικό ταξίδι του καφέ και θα συνομιλήσει με τους παρευρισκόμενους coffee lovers για όλα τα μυστικά του καφέ!

Αξίζει να αναφερθεί ότι το D.R Congo Woman’s Peace, ένα από τα εξωτικά blends που θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι επισκέπτες του coffee-tasting παράγεται σε μεγάλο ποσοστό από γυναίκες αγρότισσες με σκοπό να ενισχυθεί η γυναικεία επιχειρηματικότητα στο Congo!

Το Metaphor Athens ξεκίνησε την λειτουργία του πριν από λίγους μήνες και έχει την χαρά να φιλοξενεί και να προσφέρει αποκλειστικά τα χαρμάνια του Cafeistas σε έναν πολύ-λειτουργικό χώρο που προσφέρεται για μία γκάμα δραστηριοτήτων: από την φιλοξενία μίας έκθεσης έως ένα γευστικό lunch ή ένα δροσιστικό aperitivo. Οι επισκέπτες μπορούν ακόμα να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν stylish και premium συλλογές ρούχων και αξεσουάρ από το retail store που βρίσκεται στο χώρο του Metaphor, ο οποίος τις επόμενες μέρες μεταμορφώνεται για να φιλοξενήσει εικαστικούς καλλιτέχνες.

Είτε είσαι barista είτε απλά coffee lover το coffee tasting του Cafeistas by Metaphor είναι ένα event που δεν πρέπει να χάσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου