ΟΠΣΑΡΙΟΝ Ιχθύων Γεύσεις - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

ΟΠΣΑΡΙΟΝ Ιχθύων Γεύσεις


ΟΠΣΑΡΙΟΝ Ιχθύων Γεύσεις


Εδώ και έξι (6) μήνες, στην οδό Θεσσαλονίκης 55 στην Κατερίνη, μία νέα πρόταση στον χώρο των Θαλασσινών, συστήθηκε στο καταναλωτικό κοινό της πόλης και όχι μόνο.


Ένας νέος χώρος παρασκευής θαλασσινών εδεσμάτων και πώλησης ψαριών, με την επωνυμία ΟΠΣΑΡΙΟΝ Ιχθύων Γεύσεις. Όπως αναφέρουν και στο φυλλάδιό τους, « Από το πέλαγος, τα καλύτερα!»

Στον χώρο της νέας αυτής επιχείρησης, που αξίζει της προσοχής μας, κυριαρχεί το λέπι του ψαριού και το χρώμα της θάλασσας. Ιδιαίτερο το στυλ του. Μία βάρκα κατάλληλα διαμορφωμένη βρίσκεται στην μέση σχεδόν του χώρου, όπου τοποθετούνται τα ψάρια και τα λοιπά θαλασσινά που θέλει να επιλέξει ο πελάτης. Τα ψάρια είναι διαφόρων ειδών και γεύσεων.


Κυρίαρχο στοιχείο της επιχείρησης από την πρώτη στιγμή που θα περάσει ο καταναλωτής το κατώφλι της, είναι η καθαριότητα σε όλους τους χώρους της. Από το δάπεδο και τους χώρους έκθεσης των θαλασσινών, έως την κουζίνα όπου παρασκευάζονται με αγάπη και μεράκι τα εδέσματα από τον σέφ.

Ο ιδιοκτήτης του, Πέτρος Αναστασιάδης, ένας νέος άνθρωπος με φρέσκες ιδέες και αγάπη γι΄αυτό που κάνει, μίλησε στο VIVEREMAG για το εγχείρημά του. Από την μικρή του ηλικία ο Πέτρος είχε μία ιδιαίτερη σχέση και αγάπη για την θάλασσα, η οποία μετατράπηκε σε επάγγελμα.  « Λατρεύω το καλό, ποιοτικό και νόστιμο φαγητό. Ως πελάτης πάντοτε ήξερα τι ήθελα» ανέφερε στο VIVEREMAG. Συνδύασε λοιπόν την αγάπη του για την θάλασσα και το καλό φαγητό, για να δημιουργήσει το ΟΠΣΑΡΙΟΝ Ιχθύων Γεύσεις. « Ήμουν απαιτητικός πελάτης και το ίδιο θέλω και από τους δικούς μου πελάτες» δήλωσε με σημασία.


Στην νέα αυτή επιχείρηση, προέχει πάνω από όλα η ποιότητα. Είναι το Α και το Ω για όλους όσους εργάζονται σ’ αυτήν. « Γι’ αυτό και όλα ελέγχονται εξονυχιστικά τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής» συνέχισε με περίσσεια ειλικρίνεια.


Ο Πέτρος δεν είναι ένας νέος επιχειρηματίας που λέει ότι τα γνωρίζει όλα. Τουναντίον ρωτά, ακούει την γνώμη των άλλων, ώστε να γίνουν ακόμα καλύτερες οι υπηρεσίες που προσφέρει. Και μιας και μιλάμε γι’ αυτές ας πάρουμε μία γεύση από τα πιάτα του με τις υπέροχες γεύσεις που προτείνει ο σεφ.

SANDWICH Θαλασσινών, Κριθαράκι με γαρίδες ψίχα, Γαριδομακαρονάδα με λιγκουϊνι, Μυδοπίλαφο, Ψαρόσουπα με σαφράν, τον ανεπανάληπτο Μπακαλιάρο σκορδαλιά και άλλες πολλές γεύσεις που μπορείτε να προμηθευτείτε με ένα απλό τηλεφώνημα στα τηλέφωνα 2351600510 – 6980005960 και φυσικά Delivery καθημερινά 11πμ με 4μμ εκτός Κυριακές και εορτές. 


ΠΗΓΗ: VIVEREMAG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου