CALDERA - FREUD: Η διαχρονική αξία στην διασκέδαση - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

CALDERA - FREUD: Η διαχρονική αξία στην διασκέδαση



Ο πρώτος καφές δίπλα στη θάλασσα, χειμώνα-καλοκαίρι. Το πρωινό ή το brunch, οι απογευματινές μπύρες με την παρέα, τα cocktails, οι μουσικές, η βραδινή διασκέδαση με όσους αγαπάς. Ο χώρος, το συναίσθημα, οι αναμνήσεις και οι ιστορίες – ειδικά οι ιστορίες- που πλέκονται με κέντρο το ίδιο σημείο από το 1991 μέχρι και σήμερα. Αυτό είναι το caldera, το εμβληματικό alldaybar στην Παραλία της Κατερίνης που φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια του μαζί με όλους όσους το αγάπησαν και συνεχίζουν να το αγαπούν, ανεξαρτήτως ηλικίας.


Σημείο συνάντησης τα καλοκαίρια, κάθε ώρα και ημέρα, για ντόπιους αλλά και επισκέπτες, το calderaείναι το πιο ζωντανό σημείο της περιοχής. Απεριόριστες επιλογές σε καφέδες και ροφήματα, βασιλικό breakfastκαι brunch, snacksκαι φαγητό και φυσικά μία προσεκτικά στημένη κάβα που έχει πολλές φορές αποσπάσει βραβεία σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς. Ετήσια φεστιβάλ cocktailμε καλεσμένους καταξιωμένους επαγγελματίες από όλον τον κόσμο, θεματικές βραδιές και happeningsπου δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα.


Τα partiesπου συμβαίνουν τα κυριακάτικα απογεύματα είναι μια ιστορία από μόνα τους, ενώ ειδικά κατά την περίοδο των Χριστουγέννων ο εξαιρετικός στολισμός και η διάθεση του προσωπικού συνθέτουν ένα μαγικό σκηνικό και αποτελούν την αγαπημένη επιλογή μικρών και μεγάλων. Φέτος το caldera φοράει πάνω από 50.000 λαμπάκια, στολίζεται γιορτινά και «ντύνεται» Πολικό Εξπρές…η καλύτερη εποχή του χρόνου ξεκινάει!


Για όσους επιλέγουν να μείνουν στην πόλη της Κατερίνης, υπάρχει το Freud. Στον κεντρικό πεζόδρομο, από νωρίς το πρωί μέχρι…νωρίς το πρωί, αποτελεί τον ιδανικό χώρο για καφέ, ποτό ή φαγητό. Η λογική του «urbanbar-restaurant» εκφράζεται από την αισθητική εντός του καταστήματος αλλά και στον εξωτερικό χώρο, το υψηλού επιπέδου serviceκαι την ποιότητα των προσφερόμενων προιόντων. Η κουζίνα είναι comfort, ο κατάλογος premiumποτών πλούσιος και επιμελώς στημένος, οι ποικιλία σε καφέδες και τσαι ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς. Οι sushinightsέχουν χρόνια τώρα αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό και αποτελούν βασικό συστατικό της κοσμοπολίτικης εικόνας του Freud.


Τις νύχτες η διάθεση απογειώνεται. Οι κορυφαίοι djs της πόλης διαμορφώνουν μια μουσική ταυτότητα μοναδική, απολύτως εναρμονισμένη με τον χώρο. Διασκέδαση και χορός μέχρι αργά, κέφι και συναίσθημα, χαμόγελα και ιδιαίτερες στιγμές. Τις Πέμπτες, όταν ανοίγουν τα μικρόφωνα για το πιο αγαπημένο live της πόλης, το feelingείναι ασύγκριτο.


Τα Χριστούγεννα, το freud λέει… παραμύθια. ChristmasFairytalesείναι το θέμα και η ατμόσφαιρα είναι αυτή ακριβώς που χρειάζεται για να νιώσουν όλοι παιδιά. Γεύσεις και αρώματα εορταστικά, καλαίσθητος στολισμός και άψογη, φιλική εξυπηρέτηση βάζουν τους πάντες στο πνεύμα των εορτών.



*Και στους δύο χώρους τηρούνται απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση της covid-19. Η είσοδος επιτρέπεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και εγγράφου ταυτοποίησης.

ΠΗΓΗ: VIVEREMAG



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου