Αρχίζει το ματς αδειάσαν οι δρόμοι - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Αρχίζει το ματς αδειάσαν οι δρόμοι



Αρχίζει το ματς αδειάσαν οι δρόμοι
Η ώρα ζυγώνει αρχίζει το μάτς
Αρχίζει το ματς ερήμωσε η πόλη
Τρεχάτε κι αρχίζει το ματς.


Η προκήρυξη της Super League 1 εγκρίθηκε, με την έναρξη του πρωταθλήματος να προορίζεται και επίσημα για αύριο Σάββατο (11/9),

Αρχίζει λοιπόν το ματς και η φίλαθλη Ελλάδα αδημονεί για την σέντρα των αγώνων, μετά από τις τόσες αναβολές που είχαν δημιουργήσει κλίμα δυσφορίας στους φιλάθλους των ομάδων. Αρχίζει λοιπόν το ματς. Αρχίζει και η αγωνία των φιλάθλων αλλά και οι συζητήσεις γύρω από αυτά στα καφενεία και στα καφέ. Πώς να το κάνουμε άλλωστε, το ποδόσφαιρο αποτελεί <<φάρμακο>> για πολλούς. Μία οδός εκτόνωσης για πολλούς ανθρώπους που πνίγονται από την καθημερινότητα. Πάρα πολλοί ξεκινούν από την Δευτέρα τα πειράγματα προς τους αντιπάλους, αλλά και τις αναλύσεις του αγώνα που πέρασε ή που θα έρθει, καθώς είναι γνωστό πως όλοι είναι γνώστες προπονητικής. Οι εκτιμήσεις των φιλάθλων για τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές ποικίλουν αναλόγως των αποτελεσμάτων. Θεοί την μία Κυριακή ( κέρδισαν το ματς), ανύπαρκτοι … επιεικείς οι εκφράσεις …. την επόμενη ( έχασαν το ματς).

Φωνές μεταξύ τα ων θαμώνων στα καφέ και τα καφενεία. Εκνευρισμοί, πειράγματα γέλια, χαρά και λύπη για το αποτέλεσμα στον ίδιο χώρο. Ο στόχος όμως επιτεύχθηκε. Για λίγες ώρες πριν από το ματς και μετά, τα προβλήματα ξεχάστηκαν ή παραμερίστηκαν. Γέμισε με αδρεναλίνη ο οργανισμός. Γιατί η ουσία ήταν μαγική, ως ένα άλλο βότανο της γης που καταπραϋνει, ησυχάζει και ηρεμεί.

Αρχίζει λοιπόν το ματς. Τρεχάτε κι αρχίζει το ματς.


Ο κάθε φίλαθλος επιλέγει τον τόπο όπου θα συναντηθεί με την παρέα του και μαζί να απολαύσουν τα κόλπα τις θεάς μπάλας. Ένας τέτοιος τόπος συνάντησης όπου τον επιλέγουν αρκετοί φίλαθλοι διαφόρων ηλικιών είναι και το BATTLENET στην Τερζοπούλου 29. Δεν είναι μόνο το ωραίο περιβάλλον και οι πολλές οθόνες που καλύπτουν όλες τις γωνιές του, ώστε κανένας θαμώνας να μην έχει πρόβλημα στην παρακολούθηση των αγώνων, είναι και οι υπηρεσίες της επιχείρησης, οι οποίες καλύπτουν τα περισσότερα γούστα των πελατών, είτε σε ποτά και καφέδες, είτε σε φαγητό, όπως χειροποίητες πίτσες, χάμπρουγκερ και άλλα.

Το VIVEREMAG εύχεται στο φίλαθλο κοινό καλή ποδοσφαιρική σαιζόν, χωρίς παρατράγουδα και χωρίς τραυματισμούς στους ποδοσφαιριστές.

ΠΗΓΗ: VIVEREMAG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου