Νέα "προφητεία" Μπιλ Γκέιτς. - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Νέα "προφητεία" Μπιλ Γκέιτς.



Νέα "προφητεία" Μπιλ Γκέιτς: Ποιες είναι οι δύο καταστροφές που απειλούν άμεσα την ανθρωπότητα.
Ο μεγιστάνας και φιλάνθρωπος, συνιδρυτής της Microsoft και γνωστός για τις μάλλον "σκοτεινές" προβλέψεις του, Bill Gates, είχε προειδοποιήσει ήδη από το 2015 για την πιθανότητα μιας μεγάλης πανδημίας και πλέον προχωρεί σε νέες προβλέψεις για το ποιες δύο μελλοντικές καταστροφές ενδέχεται να απειλούν την ανθρωπότητα. Μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή με τον Derek Muller, στο κανάλι του YouTube "Veritasium", και αφού δήλωσε ότι δεν νιώθει καθόλου καλά για την "προφητεία" του το 2015, η οποία έμελλε να βγει αληθινή, τόνισε ότι δύο είναι οι μεγαλύτερες απειλές σε εύθετο χρονικό διάστημα.
"Η πρώτη είναι η κλιματική αλλαγή. Για κάθε χρόνο, οι θάνατοι από τη συγκεκριμένη αιτία θα ξεπερνούν ακόμη και τον φόρο σε ζωές που έχουμε πληρώσει από την πανδημία του κορονοϊού", τόνισε ο Gates.. Ο δεύτερος, όπως είπε, είναι μια απειλή για την οποία οι άνθρωποι δεν συνηθίζουν ή φοβούνται να μιλούν.
"Πρόκειται για την βιο-τρομοκρατία. Κάποιος ο οποίος θέλει να προκαλέσει ζημιά δημιουργεί έναν ιό και, στην περίπτωση που αυτό συμβεί, το κόστος θα είναι πολύ μεγαλύτερο από μια πανδημία που δημιουργήθηκε με φυσικό τρόπο, όπως η σημερινή", υπογράμμισε ο Gates. Η δε απάντηση του πάμπλουτου πρώην επιχειρηματία για το κατά πόσον οι άνθρωποι μπορούν να σταματήσουν μία επόμενη πανδημία, ήταν ένα μεγάλο "όχι". "Θα υπάρξουν περισσότερες πανδημίες στο μέλλον", ανέφερε. Στην τοποθέτησή του, ο Bill Gates μίλησε για τα εμβόλια, τα fake news και την παραπληροφόρηση.


ΠΗΓΗ: Capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου