Έκτακτο οικονομικό βοήθημα Trump 1200$ - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Έκτακτο οικονομικό βοήθημα Trump 1200$



«Τουλάχιστον 100.000 ελληνοαμερικάνοι δεν έχουν αιτηθεί το επίδομα των 1.200 δολαρίων που δικαιούνται»

Το Ελληνικό Παράρτημα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ ανακοινώνει τα εξής:

«Πριν μερικές εβδομάδες ο Πρόεδρος Τράμπ υπέγραψε Νόμο με τον οποίο κάθε Αμερικανός πολίτης, όπου και αν βρίσκεται στον κόσμο, όσο καιρό και αν λείπει από τις ΗΠΑ, δικαιούται 1200 δολάρια ως έκτακτη οικονομική ενίσχυση, προσαυξανόμενη κατά 500 δολάρια για κάθε ανήλικο παιδί του Αμερικανό υπήκοο.

Στις 22 Απριλίου, βλέποντας ότι ελάχιστοι Ελληνο-Αμερικανοί γνώριζαν αυτή την παροχή, εκδόσαμε δελτίο τύπου προς όλα τα ΜΜΕ, ενημερώνοντας τους 180.000 περίπου δικαιούχους που κατοικούν στην Ελλάδα, ότι δικαιούνται αυτό το επίδομα, το οποίο πιθανόν και να επαναληφθεί τον επόμενο μήνα.

Οι μόνοι που θα το λάβουν χωρίς καμία αίτηση, είναι όσοι ήδη λαμβάνουν άλλα βοηθήματα από το Αμερικανικό Δημόσιο, στους οποίους θα πιστωθεί το βοήθημα Τράμπ μαζί με την πληρωμή του Ιουνίου.

Οι υπόλοιποι, άσχετα αν έχουν λείψει πολύ καιρό από τις ΗΠΑ, άσχετα αν έχουν ληγμένα διαβατήρια η αν δεν κάνουν φορολογική δήλωση στις ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες, ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ το επίδομα και ήδη σαν γραφείο βοηθείας του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ έχουμε παράσχει τεχνική συνδρομή σε πάνω από 9000 περιπτώσεις δικαιούχων διπλής υπηκοότητας που ήδη ολοκληρώσανε μια πολύ σύντομη και εύκολη ηλεκτρονική αίτηση και θα λάβουν το βοήθημα τον Ιούνιο με επιταγές που θα ταχυδρομηθούν από το Αμερικανικό Δημόσιο. Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα δυστυχώς είναι κλειστή, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν διαθέτει φορολογικό τμήμα για παροχή πληροφοριών ή υποστήριξης για το βοήθημα Τράμπ όπως και η ίδια σε ανακοίνωσή της αναφέρει.

Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 100.000 δικαιούχοι του βοηθήματος που δεν γνωρίζουν ότι μπορούν να το αποκτήσουν και για αυτό τον λόγο απευθυνόμαστε εκ νέου στα ΜΜΕ ώστε να γίνει ένα νέο κάλεσμα και σε αυτούς για να αιτηθούν το βοήθημα και να το εισπράξουν γρήγορα.

Την δύσκολη αυτή εποχή που αντιμετωπίζει η Ελλάδα το κονδύλιο που μπορούν συνολικά να εισπράξουν οι Έλληνες πολίτες από το βοήθημα Τράμπ ανέρχεται χονδρικά στο συνολικό ποσό των 250.000.000 ευρώ, χρήματα που θα μπούν στην πραγματική οικονομία άμεσα, μέσα στον Ιούνιο, πιθανότατα δε για τον Ιούλιο θα υπάρξουν άλλα 250.000.000 ευρώ, δηλαδή μισό δισεκατομμύριο ευρώ με την δεύτερη δόση του βοηθήματος Τράμπ που αναμένουμε να ανακοινωθεί σύντομα.

Η άμεση οικονομική βοήθεια αυτή από τον Πρόεδρο Τράμπ, θα βοηθήσει ουσιαστικά την Ελλάδα να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της πανδημίας, αλλά κυρίως για την Ελλάδα αντιπροσωπεύουν μια άμεση οικονομική βοήθεια προς την πραγματική οικονομία χωρίς όρους η υποχρέωση επιστροφής σε δανειστές.

Καλούμε όλους, Πολιτεία, ΜΜΕ, φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση, να γνωστοποιήσουν την ύπαρξη του βοηθήματος έτσι ώστε να μην χαθεί ούτε ένα δολάριο από την Αμερικανική αυτή βοήθεια, την ώρα που η Ελλάδα αντιμετωπίζει πλέον ζοφερές οικονομικές συνέπειες της πανδημίας του ιού της Γουχάν.

Για να λάβουν το βοήθημα όσοι δεν λαμβάνουν ήδη σύνταξη από ΗΠΑ, όλο και όλο που έχουν να κάνουν είναι να στείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Κέντρο Βοηθείας του κόμματος στην διεύθυνση info@republicansoverseas.gr με τίτλο «ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΡΑΜΠ» και κείμενο μόνο το όνομά τους και ένα τηλέφωνο και θα λάβουν ταχύτατα αναλυτικές οδηγίες και τεχνική υποστήριξη για την εύκολη και γρήγορη απόκτηση του βοηθήματος Τράμπ χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση προς το Γραφείο Βοηθείας μας.

Jonathan Κωνσταντίνου,

Πρόεδρος του Ελληνικού Παραρτήματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου