Ελλάς και Ισλάμ: Ισλαμοποίηση ή Όχι της χώρας! - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Ελλάς και Ισλάμ: Ισλαμοποίηση ή Όχι της χώρας!





Τα τελευταία χρόνια, με την έναρξη του μεταναστευτικού και την ολοένα μεγένθυνσή του σ’όλη την χώρα, υπόκοφα ή φανερά, ακούγεται το « Όχι στην Ισλαμοποίηση της χώρας». Ας δούμε όμως αν όντως αληθεύει τούτο το σύνθημα.

Αν η κυβέρνηση άνοιγε σήμερα τα σύνορα και δεν υπάκουγε στις Ευρωπαϊκές επιταγές, πόσοι από τους 80.000 και πλέον πρόσφυγες, μετανάστες, λαθρομετανάστες, τζιχαντιστές κ.λ.π. θα έμεναν στην χώρα; Θεωρητικά .... «πολύ λίγοι». Πάντα βέβαια θεωρητικά.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να υφίσταται όντως σχέδιο ισλαμοποίησης της Ευρώπης γενικότερα. Ποιός μπορεί άλλωστε να εγγυηθεί το αντίθετο;

Ας μείνουμε στο πρώτο σενάριο που λέει, πως οι άνθρωποι αυτοί, θέλουν ένα καλύτερο μέλλον και γι’αυτόν τον λόγο εγκαταλείπουν τις χώρες τους. Τούτο έπραξαν και στο παρελθόν πολλοί διαφορετικοί λαοί. Ιρλανδοί, Ολλανδοί, Άγγλοι Έλληνες ( ουκ ολίγες φορές) κ.λ.π. Οι συμπατριώτες μας, τους οποίους βρίσκουμε και στα πιο απίθανα μέρη του πλανήτη, έφυγαν κυρίως λόγο οικονομικών προβλημάτων. Στις χώρες μετανάστευσης, εντάχθηκαν στην τοπική κοινωνία (υπάρχει και η ευελιξία του Ελληνικού χαρακτήρα), αφομοιώθηκαν, χωρίς να προσβάλουν τα ήθη, έθιμα και την νοοτροπία κανενός λαού. Τουναντίον, αρκετοί από αυτούς μετέδωσαν με τον έναν ή άλλο τρόπο τον Ελληνικό πολιτισμό.

Σήμερα, μέσα στην γενική παγκόσμια «αναμπουμπούλα» ( στην αντάρα χαίρεται ο λύκος), ο φόβος ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ. Αν ενώσουμε το παζλ, οικονομική ασφυξία του Ελληνικού λαού, τεράστιες εισροές ανθρώπων, οικονομική ενίσχυσή τους από ΜΚΟ που προκαλεί ερωτηματικά, αντίσταση της Ευρώπης να τους δεκτεί, κ.α., τότε εύλογα ο καθένας αναρωτιέται αν το μέλλον, του επιφυλάσσει χειρότερα.

Δεν φτάνει ο φόβος, έχουμε και τόσους «συγγραφείς» να παραθέτουν τις απόψεις τους, σε όλες τις μορφές. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ηλεκτρονικά και έντυπα Μ.Μ.Ε. ( πληρωμένοι δηλαδή δημοσιογράφοι, εκατέρωθεν πλευρών), οι οποίοι αναλύουν και αναλύουν ότι είμαστε ή δεν είμαστε ρατσιστές. Πρέπει να τρώμε ή όχι χοιρινό ή να διαδηλώνουμε ή όχι ενάντια στην ισλαμοποίηση ή μη της χώρας.

Υποτίθεται ότι ζούμε σε μία Δημοκρατική χώρα. Άρα θα πρέπει να ακούγονται όλες οι φωνές – απόψεις, πάντα τεκμηριωμένες. Άκουσον με, πάταξον δε.

Αγαπητοί, οι Έλληνες ΔΕΝ είναι ρατσιστές. Θα αγκαλιάσουν την μάνα με την μπούργκα και το παιδί της όταν γνωρίζουν ότι όντως ξέφυγε από τα δεινά του πολέμου. Αλλά θα κυνηγήσουν και όλους αυτούς που «έχασαν»τα έγγραφά τους αλλά δεν «έχασαν»τα κινητά τους. Θα σταθούν και θα δώσουν από το υστέρημά τους σε όλους αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη, γιατί την έζησαν στο πετσί τους. Αλλά θα διώξουν όλους αυτούς που επιβάλουν τα δικά τους πιστεύω σε μία δημοκρατική χώρα. Θα υπερασπιστούν τα θρησκευτικά τους πιστεύω, κάτι που έχουν κάνει οι Έλληνες από το 1993 και μετά με τους χιλιάδες μουσουλμάνους Αλβανούς, τα ραμαζάνια τους κ.λ.π. Αλλά θα διώξουν ή καλύτερα θα πρέπει να απελάσουν όλους εκείνους που διέλυσαν νεκροταφεία και εξωκλήσια. Ο Χριστιανισμός ΕΙΝΑΙ η θρησκεία της αγάπης και οι Έλληνες το επιβεβαιώνουν συνεχώς. Εκτός κάποιων Ελλήνων, που με την συγγραφή τους ( πληρωμένη), προσπαθούν να επηρεάσουν μερίδα του Ελληνικού λαού για το αντίθετο. Χωρισμένοι σε αντίπαλα στρατόπεδα, από την μία άκρη στην άλλη, τοποθετώντας στην μέση τους νέους, κατά το πως τους συμφέρει, επιδιώκουν την προβολή των δικών τους ακραίων πεποιθήσεων. Ευτυχώς λίγοι είναι οι νέοι που τους ακολουθούν. Οι περισσότεροι, κρατούν αποστάσεις, διότι έχουν φίλους/ες από την Αλβανία, εδώ και χρόνια τώρα, κάτι που το «ξεχνάνε»οι άκρες. Έχουν φίλους τον Γιάννη, τον Θανάση, τον Κώστα κι ας είναι διαφορετικού χρώματος. Ευτυχώς το διαφορετικό χρώμα είναι μόνο εξωτερικά και όχι εσωτερικά, ( Total Black) και στις δύο άκρες.

Εν κατακλείδι, όλος ο ντόρος γίνεται για την «χωματερή»!!! Οι «φίλοι»μας Ευρωπαίοι, αρνούνται να δεχθούν αυτούς τους ανθρώπους, αυτούς που με τις ενέργειές τους δημιούργησαν για τα δικά τους συμφέροντα. Ποιος θέλει να φύγει από το σπίτι του. ΚΑΝΕΙΣ!! Απομένει στην εκάστοτε κυβέρνηση το πως θα διαχειριστεί το μεγάλο αυτό θέμα. Μήπως θα πρέπει να πάθουμε λίγο «Ερντογάν» με τα δυτικά σύνορα, έτσι για να δούμε και την άλλη πλευρά του νομίσματος;




ΠΗΓΗ:VIVEREMAG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου