Φθινόπωρο '19 - Χειμώνας '20 - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Φθινόπωρο '19 - Χειμώνας '20



Η μόδα του φετεινού χειμώνα.
Ήρθε η ώρα λοιπόν να μιλήσουμε για την μόδα του φετεινού χειμώνα.  Για τις κορυφαίες τάσεις του Φθινοπώρου 2019 –Χειμώνα 2020, τα trends που θα κάνουν φέτος αισθητή την παρουσία τους ανάμεσά μας.



Οι εποχές των 70’ς & 90’ς επιστρέφουν δυναμικά. Τα βολάν, οι διαφάνειες, ο όγκος στα μανίκια, είναι στην κορυφή. Γι’αυτό ας εκμεταλευτούμε με ότι υπάρχει στην ντουλάπα μας ( δεν πετάμε τίποτα), χρησιμοποιώντας τα και κάνοντας με αυτά μία στυλάτη εμφάνιση προσαρμόζοντάς τα στη μόδα του σήμερα.

Είδαμε στις πασαρέλες μεγάλων οίκων και σε αυτές της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, Λονδίνο, Μιλάνο, Νέα Υόρκη, ρούχα εμπνευσμένα από τις δεκαετίες που προανέφερα. Παντελόνια καμπάνα, γιλέκα, κοτλέ υφάσματα, ζιβάγκο, κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Πολύ αγαπημένα τα chemisier φορέματα, όπως και τα lingerie ( slip dress) φαρδιά παντελόνια, ζιπ κιλότ, κοστούμια για το Business Look σε πιο χαλαρή μορφή. Στην κορυφή οι μακριές φούστες με τοπ πλισέ και σατέν.



Κυρίαρχο υλικό το δέρμα σε φορέματα, φούστες, παντελόνια και πανωφόρια, χωρίς να υστερούν όμως τα πλεκτά, το βελούδο τα καπιτονέ, φτερά, τουίτ και μεγάλα καρό σε πανωφόρια και παλτό αλλά και σε άλλα ρούχα.
Μία διαχρονική αξία, το τζην ύφασμα, δεν φεύγει από την μόδα παραμένει στην κορυφή των τάσεων για μία ακόμα σεζόν, δείχνοντάς μας το δυναμικό του χαρακτήρα τόσο στις πρωινές όσο και στις βραδυνές μας εμφανίσεις.

Τα animal prints συνεχίζουν να είναι στην μόδα, κοσμώντας όλα τα γυναικεία ρούχα αλλά και τα αξεσουάρ της σεζόν. Πουά, φλοράλ, οριζόντιες ρίγες και λαχούρια, είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή prints που θα είναι στη μόδα τη σεζόν 2019 -2020. Από μόνα τους μπορούν να συμπληρώσουν ένα ντύσιμο και οι τολμηρές μπορούν να σετάρουν διαφορετικά μοτίβα μεταξύ τους.

Από τα Fashion trends  της εποχής δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ψεύτικες γούνες και πανωφόρια με γούνα στο γιακά και τα μανίκια. Πολυτελές σε όψη αυτό το οικολογικό υλικό από συνθετικό ή ανακυκλώμενο υλικό. Είναι κομψό και ιδανικό για το χειμώνα, όπως και τα παλτό με επένδυση γούνας. Τα μπουφάν ή τα παλτό με την εσωτερική γούνα από δέρμα προβάτου θα φορεθούν και αυτή την σεζόν.

Ένας πλούσιος χειμώνας σε υλικά, υφές και σχέδια, θα μας ντύσει και φέτος φίλες μου. Μία γενική ματιά σε ότι αφορά το ντύσιμό μας, ενώ θα ασχοληθούμε και μεμονωμένα.

Να θυμάστε όμως φίλες μου. Εμείς διαμορφώνουμε το στύλ μας και χρησιμοποιούμε τις τάσεις σαν εργαλεία που προσαρμόζουμε στο πορτοφόλι μας και την προσωπικότητά μας. Έτσι μπορούμε να πετύχουμε μια σικάτη εμφάνιση!
BABET


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου