Ο ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΑΝΟΣ: Το ορόσημο σουβλατζίδικο της Κατερίνης - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Ο ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΑΝΟΣ: Το ορόσημο σουβλατζίδικο της Κατερίνης


Σχεδόν τριάντα χρόνια ο ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΑΝΟΣ έχει ταϊσει πολλές γενιές Κατερινιωτών.

Στο μακρινό 1995, πέντε χρόνια πριν την αυγή της νέας χιλιετίας, στο τέλος Νοεμβρίου, ξεκίνησε την πορεία της ζωής του , το σουβλατζίδικο Ο ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΑΝΟΣ, εκεί στην αρχή πρώτα της 16ης Οκτωβρίου στην πόλη της Κατερίνης.



Επί 14 χρόνια, Ο ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΑΝΟΣ, συστήθηκε στο κοινό της πόλης με το σουβλάκι, το μπιφτέκι, τον γύρο του και πολλά άλλα, από το νούμερο 1 της 16ης Οκτωβρίου και αποτέλεσε στέκι πολλών. Όλοι στον ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΑΝΟ (Γεώργιο Παπαγιαννούλη) – με καταγωγή από την Κουντουριώτισα ή Κονταριώτισα εξού και το όνομα του σουβλατζίδικου – για γύρο σε πίτα ή ψωμάκι και το νόστιμο σουβλάκι του.

Βέβαια, το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει. Ο πρώτος διδάξας, ο Θύμιος Παπαγιαννούλης, ο οποίος απεβίωσε τον Νοέμβριο του 2022, είχε το σουβλατζίδικο στο χωριό από το 1971, όπου εκεί μεγάλωσε και δίδαξε τα μυστικά του καλού σουβλατζίδικου στον γιό του Γιώργο.


Από τον Σεπτέμβριο του 2009, η επιχείρηση, μετακόμισε λίγο πιο μέσα στην 16ης Οκτωβρίου, σε μεγαλύτερο χώρο, όπου μέχρι σήμερα, συνεχίζουν την παράδοση του παππού Θύμιου, τα εγγόνια του, η 3η γενιά, Θύμιος, Αντώνης και Θανάσης. Παιδιά, που από την μικρή τους ηλικία έμαθαν τα μυστικά της δουλειάς, γαλουχήθηκαν σ’αυτήν.

Ο πελάτης είτε πάρει στο χέρι την επιθυμία του, είτε καθίσει σε τραπέζι, αποκομίζει ένα χαμόγελο από τους υπευθύνους, την 3η γενιά, που εργάζονται μέρα νύχτα για να προσφέρουν πάντα ποιότητα στα προϊόντα που προσφέρουν, καθαριότητα και άψογη εξυπηρέτηση.

Έχοντας παρακαταθήκη τα μυστικά της δουλειάς από τον παππού Θύμιο και τον πατέρα Γιώργο, τα παιδιά αυξάνουν ακόμη περισσότερο τα στάνταρ της δουλειάς, με αποτέλεσμα την συνεχής αυξανόμενη προσέλευση των πολιτών που επιλέγουν και εμπιστεύονται τον ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΑΝΟ, χρησιμοποιώντας όλα πλέον τα σύγχρονα εργαλεία προβολής τους.

ΠΗΓΗ: VIVEREMAG






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου