Διαμαντοπούλου Τριανταφυλλιά: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Διαμαντοπούλου Τριανταφυλλιά: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος



Η Τριανταφυλλιά, είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας μεταναστών, εργατών στη Γερμανία όπου γεννήθηκε.

Είναι χειρουργός Οδοντίατρος του ΑΠΘ, με μετεκπαίδευση στην Αισθητική Οδοντιατρική και Στοματική Αποκατάσταση στο πανεπιστήμιο της N.Yόρκης. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα και εκπαιδευτεί και σε εναλλακτικές μορφές ιατρικής Ολιστικής θεραπείας.

Διαθέτει Δίπλωμα Διασώστριας.

Έχει έντονη παρουσία και δράσεις στα ΜΜΕ με ομιλίες, παρεμβάσεις, συνεντεύξεις επιστημονικού, κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου και δική της εκπομπή επικαιρότητας το προηγούμενο διάστημα, στο Ράδιο Ενημέρωση, το "Αρωμα Τριανταφυλλιάς".

Είναι Ταμίας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πιερίας. Μέλος της Στοματολογικής Εταιρίας Β. Ελλάδος, τακτικό μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής.

Πρώην μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής Ισότητας Γυναικών αλλά και του διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ, Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης.

Διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ του Δήμου με την επωνυμία Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας Δήμου Κατερίνης (ΟΠΠΑΠ). Ήταν συντονίστρια προγράμματος Προαγωγής και καταγραφής της στοματικής υγείας του ελληνικού πληθυσμού για το Ν. Πιερίας.

Παρείχε εθελοντική διδασκαλία σε σχολεία Ν. Πιερίας για θέματα οδοντιατρικής πρόληψης, ενώ συμμετείχε και στην κοινωνική αποστολή κινητής οδοντιατρικής Μονάδας «Χαμόγελο του Παιδιού».

Διετέλεσε μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Οικοτεχνών των ΕΝΠΑΝ(Ενώσεις Πολιτισμού κ Ανάπτυξης) με αρμοδιότητες στον Αγροτικό Τομέα (βιολογικά προϊόντα, νέες καλλιέργειες, οινοπαραγωγή κ.α).

Ήταν πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Περίστασης. Είναι μέλος της Παναθηναϊκής Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών, παράρτημα Πιερίας «οι Ολυμπιάδες».

Μέλος στους πολιτιστικούς συλλόγους Εύξεινος Λέσχη Περιστάσεως, Ένωση Ποντίων, Εστία Πιερίδων Μουσών, Μικρασιατών Πιερίας, Κρητων Πιερίας Το Ξαθέρι, Βλαχών Κατερίνης Αγία Τριάδα, Κόρες Πιερίων και Λύκειο Ελληνίδων Πιερίας.

Μέλος του Ορειβατικου Συλλόγου ΕΟΣ Κατερίνης και του Συλλόγου δρομέων ΖΕΥΣ.

Μέλος αθλητικών Συλλόγων και πολεμικών τεχνών.

Παρακολούθησε μαθήματα θεάτρου στη Σχολή Βουτσινά και έλαβε μέρος σε θεατρικές παραστάσεις. Συμμετείχε εθελοντικά στο "Κόκκινο ποτάμι", και ήταν μέλος χορωδιών στην Κατερίνη και στο Λιτόχωρο.

Ενεργό μέλος του συλλόγου Φίλων παιδιών με Καρκίνο "Λάμψη της αγάπης". Επίσης μέλος του Ορθόδοξου Ιεραποστολικού Συλλόγου "Κυριακή" με ενεργή συμμετοχή στις φιλόπτωχες δράσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου