ΦΩΤΗΣ ΔΡΟΥΓΚΑΣ: Δράσεις του Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Πιερίας - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

ΦΩΤΗΣ ΔΡΟΥΓΚΑΣ: Δράσεις του Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Πιερίας




Τ' ανταμώματα και οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να βρεθεί κανείς με καλούς και αγαπημένους φίλους, ν' απολαύσει μια καλή συζήτηση και όχι μόνο...
Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρος του Γ.Α.Σ Σβορώνος, το ΔΣ και τους εθελοντές για την μοναδική βραδιά που μας χάρισαν το 15Αύγουστο!




Μια ευχάριστη βραδιά στη Λαγόραχη. Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγόραχης & Μελιαδίου για την διοργάνωση του παραδοσιακού τους πανηγυρίου, αλλά και στους εθελοντές που βοήθησαν άοκνα ώστε η βραδιά να κυλίσει άψογα!
Σας ευχαριστώ όλους για την θερμή υποδοχή & φιλοξενία!!!




Όχι μόνο τιμούν τις παραδόσεις τους οι Πόντιοι αλλά ξέρουν και να γλεντούν!
Άλλη μια απόδειξη αποτελεί η χθεσινή βραδιά στον χώρο της εμποροπανήγυρης που φιλοξένησε την καθιερωμένη εκδήλωση του Συλλόγου "Παναγία Σουμελά"!
Θερμά συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε για το έργο και την προστιθέμενη αξία που προσφέρετε στον πολιτισμό της Πιερίας με την άοκνη και άψογη δουλειά σας!


Το Αντάμωμα των απανταχού Ρυακιωτών που διοργάνωσε εχθές ο Μορφωτικός Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ρυακίων ήταν μια καλή ευκαιρία να ξαναβρεθώ με φίλους εκεί, αλλά και να ξανασυναντήσω τον καλό και αγαπημένο φίλο μου Γιάννης Καψάλης μετά από αρκετό καιρό και να τα πούμε λιγάκι.
Μια βραδιά γεμάτη κέφι και χαρά! Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και εύχομαι με υγεία να είμαστε πάλι εκεί του χρόνου! Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε εκεί στα Ρυάκια!!!


Με την ευκαιρία της πολύ σημαντικής βράβευσης του Επιμελητηρίου Πιερίας από τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης ως «Εθνικοί Νικητές» στο πλαίσιο των «Ευρωπαϊκών Βραβείων Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2023», επισκέφθηκα σήμερα τον πρόεδρο κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου να τον συγχαρώ τόσο για την μεγάλη και πρωτοποριακή αυτή βράβευση, όσο και για την εξαιρετική δουλειά που κάνει όλα τα χρόνια της θητείας του από την θέση του προέδρου προσφέροντας ταυτόχρονα σημαντικό έργο στην επιχειρηματικότητα της Πιερίας!

Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση. Ο κ. Χατζηχριστοδούλου μ’ ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα στην Πιερία, αλλά και για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει το Επιμελητήριο Πιερίας Chamber of Pieria στο σημαντικό θέμα της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων, πάντα με γνώμονα το καλό του τόπου και την ανάπτυξη της Πιερίας.

Αξίες και κανόνες πάνω στους οποίους εργάζομαι κι εγώ όλα τα χρόνια της ενασχόλησής μου με τα κοινά, και θα συνεχίσω να το κάνω και στο μέλλον.

Κύριε Πρόεδρε σ’ ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή, την φιλοξενία και την ενημέρωση. Σεβόμενος το έργο σου σε διαβεβαιώνω ότι είμαι σύμμαχός σου στον αγώνα σου για την ανάπτυξη της Πιερίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου