Έλενα Χανδόλια : Με Κουκο#Δήμο ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…. - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Έλενα Χανδόλια : Με Κουκο#Δήμο ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….

 


Oνομάζομαι Έλενα Χανδόλια, με καταγωγή από την ιστορική Μηλιά, είμαι πιστοποιημένη πραγματογνώμονας και σύμβουλος ακινήτων διατηρώντας γραφείο μαζί με το σύζυγό μου Αναστάσιο Κετσετζόπουλο, με καταγωγή από την τουριστική μας Παραλία. Είμαι μητέρα 2 παιδιών, έχω μια κόρη 22 ετών, τη Δέσποινα, τελοιόφοιτητου τμήματος Οικονομικών του ΑΠΘ και ένα γιο 27 ετών, τον Ευθύμιο, απόφοιτο του τμήματος ΤΜΟΔ (Μηχανικός Οικονομίας και Διοίκησης).

 Κατά το παρελθόν έχω εργαστεί ως βοηθός αναισθησιολόγου σε ιδιωτικές κλινικές, στο Υποθηκοφυλακείο καθώς και σε τεχνικά γραφεία. Η εργασιακή μου εμπειρία είναι μεγάλη, σε διάφορους τομείς και έτσι έχω καταφέρει να χτίσω εμπεριστατωμένη άποψη για τα προβλήματα της πόλης μας και των δημοτών. Υπήρξα πάντα ενεργή ως πολίτης, με άποψη και ιδιαίτερα ενεργή σε συλλόγους γονέων καθώς και στον Εκπολιτιστικό εξωραϊστικό σύλλογο Άνω Μηλιάς Πιερίας " Η Αγία Παρασκευή" ενώ είμαι ιδρυτικό και ενεργό μέλος της Ένωσης Μεσιτών Πιερίας.


Θεώρησα ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθώ επίσημα πια με τα κοινά του τόπου που αγαπώ και στον οποίο δραστηριοποιούμαι, καθώς πλέον ο χρόνος μου, μου το επιτρέπει. Επιθυμία μου είναι να μπορέσω θεσμικά να βοηθήσω με την εμπειρία και με τις γνώσεις μου, στην περαιτέρω αναβάθμιση του δήμου μας, και με μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου με την ΕΚΚΙΝΗΣΗ του δημάρχου μας του Κώστα του Κουκοδήμου. 

Έκρινα ότι όσα έχουν γίνει τα τελευταία 4 χρόνια στην πόλη μας θεμελιώνουν τις βάσεις για να καταφέρουμε όλοι μαζί κάτι ακόμη καλύτερο, κάτι ακόμη μεγαλύτερο, κάτι ακόμη πιο σπουδαίο. Όσα έχουν γίνει, κι έχουν γίνει πολλά, αποτελούν εχέγγυο αξιοπιστίας στο πρόσωπο του δημάρχου μας του Κώστα του Κουκοδήμου. Τον στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις και τον εμπιστεύομαι. Μπορούμε να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα δήμο με ακόμη μεγαλύτερη πρόσβαση του δημότη σε υπηρεσίες και σε διαδικασίες. Μπορώ και θέλω να γίνω η φωνή σας σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό, σε κάθε μικρό ή μεγαλύτερο πρόβλημα. Επιθυμώ ένα δήμο σύγχρονο, ένα δήμο με ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες, ένα δήμο αλληλεγγύης και προσφοράς στο δημότη.

Ζητάω τη στήριξή σας, ζητάω να με εμπιστευτείτε

Με Κουκο#Δήμο ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου