ΔΡΟΥΓΚΑΣ ΦΩΤΗΣ: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πιερίας με τον συνδυασμό ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ του Απόστολου Τζιτζικώστα - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

ΔΡΟΥΓΚΑΣ ΦΩΤΗΣ: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πιερίας με τον συνδυασμό ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ του Απόστολου Τζιτζικώστα

 
Γεννήθηκα στην Κατερίνη το έτος 1965, όπου και κατοικώ μόνιμα με την οικογένειά μου. Η καταγωγή μου είναι από το ορεινό χωριό των Πιερίων, Ελατοχώρι, όπου βρίσκεται η πατρική μου οικία και με το οποίο διατηρώ στενούς δεσμούς. Είμαι επιχειρηματίας και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, εκλεγείς με τον συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» του πρώην Δημάρχου Κατερίνης και νυν βουλευτή Πιερίας Σάββα Χιονίδη.

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑΕίμαι ιδρυτής & ιδιοκτήτης της εταιρείας σεκιούριτι «Δρουγκας Hellas Security» από το έτος 2000 έως σήμερα.
Το έτος 2002 εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος του τότε Δήμου Πιερίων Ν. Πιερίας (αυτοδιοικητική θητεία 2002-2006).
Από το έτος 2002 έως το έτος 2004 διετέλεσα Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δημάρχου στον Δήμο Πιερίων.
Από το έτος 2002 έως το έτος 2006 διετέλεσα Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης του Δήμου Πιερίων.
Το έτος 2006 εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος από την Αντιπολίτευση του Δήμου Πιερίων (αυτοδιοικητική θητεία 2006-2010).
Το έτος 2006 εκλέχθηκα Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πιερίων, με θητεία έως το έτος 2010.
Το έτος 2007 εκλέχθηκα Πρόεδρος της Ανώνυμης Εταιρείας «Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου ΑΕ», στην οποία ήταν μέτοχος ο Δήμος Πιερίων, όπου και θήτευσα ως Πρόεδρος μέχρι το έτος 2012.
Το έτος 2014 εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης με την δημοτική παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη ((αυτοδιοικητική θητεία 2014-2018).
Από το έτος 2015 έως το έτος 2019 διετέλεσα Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κατερίνης.
Το έτος 2019 επανεκλέχθηκα δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Κατερίνης με τον συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», 1ος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος από όλους τους συμβούλους όλων των συνδυασμών
Σήμερα είμαι εκλεγμένος Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κατερίνης από την Αντιπολίτευση
Από τον Οκτώβριο του 2022 ανέλαβα την θέση του Αντιπροέδρου στο ΔΣ του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης με ΦΕΚ από το Υπουργείο Υγείας την οποία υπηρετώ μέχρι σήμερα.Πέραν της αυτοδιοικητικής μου πορείας συμμετείχα στα διοικητικά συμβούλια διαφόρων Συλλόγων στο Νομό Πιερίας. Είμαι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ελατοχωριτών Πιερίας, στον οποίο έχω ενεργή δραστηριότητα από το έτος 1994 μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου