Νικολέτα Τσίγκα: Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Κατερίνης στις Δημοτικές εκλογές του 2023 - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Νικολέτα Τσίγκα: Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Κατερίνης στις Δημοτικές εκλογές του 2023


 Η Νικολέτα Τσίγκα γεννήθηκε στην Κατερίνη στις 18 Ιανουαρίου το έτος 1986. Είναι μητέρα δύο αγοριών, του Γιώργου 16 ετών και του Θεόφιλου 13 ετών. Είναι απόφοιτος της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, Πτυχιούχος του ΙΕΚ Θεσσαλονίκης στην Ειδικότητα Στέλεχος κοστολόγησης στη Βιομηχανία-βιοτεχνία, Πτυχιούχος της Νοσηλευτικής με εμπειρία σε ιδιωτική κλινική, στο τμήμα των νεογνών και στην Μονάδα τεχνητού νεφρού. Αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερη επαγγελματίας και έχει διατελέσει χρέη από τη θέση της γραμματέως, ως ενεργό μέλος του Δ.Σ. στο Λαογραφικό Ποντιακό Σύλλογο Σφενδάμη. Αγαπάει τον πολιτισμό και την πόλη που ζει, δραστηριοποιείται επαγγελματικά και μεγαλώνει τα παιδιά της την Κατερίνη.

 Η Νικολέτα Τσίγκα είναι υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Κατερίνης στις Δημοτικές εκλογές του 2023 με το συνδυασμό Εκκίνηση του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου. Είναι, για όσους τη γνωρίζουν, άνθρωπος με ευαισθησίες και έντονο ενδιαφέρον για προσφορά στα κοινά. 

Ονειρεύεται έναν Δήμο, όπου ο δημότης θα έχει λόγο και τα λόγια του θα γίνονται πράξεις! Ζητά την ψήφο εμπιστοσύνης σας, ώστε να μπορέσει να προσφέρει στον τόπο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου