Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας


Στις 8 Μαρτίου στο καφέ ΒΑΚΑ στην Παναγή Τσαλδάρη στην Κατερίνη, πραγματοποιήθηκε μία εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Η συγκεκριμένη, είχε ως σκοπό και στόχο την ανάδειξη της γυναίκας του νομού μας. Παρουσιάστηκαν ποιήματα ποιητριών της Πιερίας, τα οποία ποιήματα μελοποίησε ο μουσικοσυνθέτης Χαράλαμπος Ναβροζίδης. Την μουσική επιμέλεια και παρουσίαση είχαν ο Ιβάν Ναβροζίδης στο κλαρινέτο, η Κατερίνα Ελενίδου στο πιάνο και η Μαρία Ανδρικοπούλου στα φωνητικά.

Στα πλαίσια της ανάδειξης της γυναίκας που ζει και εργάζεται στον νομό μας, υπήρξαν και βραβεύσεις διαφόρων επαγγελμάτων, στις εκπροσώπους τους, όπως στην γυναίκα Ιατρό και γυναίκα Δημοτική Υπάλληλο.

Στο πρόσωπο της κας Μαρίας Μαλλιάρας, Διευθύντριας της Ιατρικής Υπηρεσίας του ΓΝΚ Νεφρολόγος, βραβεύτηκαν όλες οι γυναίκες που ασκούν την ιατρική και προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στην κοινωνία. Στον λόγο της η κα. Μαλλιάρα εξήρε την ποιοτική αυτή βραδιά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι << αυτή είναι μία βραδιά που ταιριάζει στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας>>

Στο πρόσωπο της κας Αργυρώς Σταυρινουδάκη, Δημοτικής Υπαλλήλου, βραβεύτηκαν όλες οι γυναίκες που δίνουν καθημερινό αγώνα για να βοηθήσουν τον πολίτη του εκάστοτε Δήμου. Στον λόγο της η κα. Σταυρινουδάκη ευχαρίστησε όλους όσους τιμούν την γυναίκα και την προσφορά της.

Οι εκπρόσωποι των Νοσηλευτών και της Πυροσβεστικής που θα βραβευόταν επίσης, δεν παρευρέθησαν στην εκδήλωση.

Η σεμνή και προσεγμένη αυτή βραδιά που όπως τονίσαμε ήταν αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, έκλεισε με την παρουσίαση διασκευασμένων Ελληνικών τραγουδιών από τον μουσικοσυνθέτη Χαράλαμπο Ναβροζίδη και το ίδιο σχήμα που παρουσίασε και τα μελοποιημένα ποιήματα.

                                                                                                  

 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου