ΠΟΙΟ ΠΛΑΚΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

ΠΟΙΟ ΠΛΑΚΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ


Ποιο πλακίδιο είναι καλύτερο για το μπάνιο. Όταν επιλέγετε ένα υλικό για τη διακόσμηση ενός μπάνιου, προτιμάται συνήθως τα πλακάκια. Οι ιδιαιτερότητες του δωματίου υπαγορεύουν σκληρές συνθήκες για τις ιδιότητες των υλικών φινιρίσματος: πρώτον, το υλικό πρέπει να ανέχεται την επαφή με νερό και αυξημένη θερμοκρασία, το πλακίδιο πληροί αυτήν την απαίτηση. Δεύτερον, το υλικό πρέπει να είναι χημικά σταθερό και ανθεκτικό (τα αποτελέσματα του καθαρισμού και των απορρυπαντικών διαφόρων συνθέσεων πλακιδίων μεταφέρουν σταθερά και διατηρούν μια ελκυστική εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα). Αν λάβουμε υπόψη την αισθητική του υλικού, τότε σε μια μεγάλη ποικιλία σχημάτων, υφών, αποχρώσεων, σχεδίων και σχεδίων πλακιδίων, ακόμη και ο πιο απαιτητικός αγοραστής μπορεί να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στο γούστο τους. 

Από την άλλη πλευρά, ο καθένας μας είναι αντιμέτωπος με την ανάγκη επιλογής πλακιδίων όχι τόσο συχνά. Είναι πιθανό ότι η άγνοια ορισμένων λεπτών αποχρώσεων θα σας εμποδίσει να κάνετε τη σωστή επιλογή. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις συμβουλές των πωλητών και των συμβούλων κατασκευαστικών καταστημάτων, αλλά η απάντηση στην ερώτηση «τι είδους πλακάκι να επιλέξετε για ένα μπάνιο έτσι ώστε να είναι τόσο όμορφο και πρακτικό» δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά. Κατά την επιλογή, πρέπει να λάβετε υπόψη το μέγεθος του δωματίου, τη χρωματική συμβατότητα διαφορετικών αποχρώσεων του πλακιδίου και, φυσικά, τα λειτουργικά χαρακτηριστικά. Περιεχόμενο: Τι πλακάκι να επιλέξετε για ένα μπάνιο? Πληροφορίες συσκευασίας: Επιλέγοντας τη βέλτιστη υφή. Επιλέξτε το καλύτερο μέγεθος Χρώμα, σχήμα, μοτίβο. Πληροφορίες συσκευασίας: Δώστε προσοχή στις πληροφορίες που αναγράφονται στη συσκευασία.

Το μεγάλο κείμενο που περιγράφει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος αντικαθίσταται από εικονογράμματα. Τα πλακάκια δαπέδου υποδεικνύονται με μαύρο εικονόγραμμα με μοτίβο στο πόδι, πλακίδια τοίχου – με σχέδιο παλάμης. Το σκιασμένο φόντο στο εικονίδιο του πλακιδίου δαπέδου δείχνει ένα προϊόν αυξημένης αντοχής στη φθορά, το οποίο, σε γενικές γραμμές, δεν είναι απαραίτητο για το μπάνιο, αλλά η υψηλή αντοχή στα οξέα και τα αλκάλια είναι ένας πολύ επιθυμητός δείκτης, αντιστοιχεί στο σύμβολο AA. Συνιστώμενη ένδειξη φθοράς για το μπάνιο – 2 (δάπεδα σχεδιασμένα για περπάτημα σε μαλακά παπούτσια ή χωρίς παπούτσια). Απαγορεύεται η χρήση πλακιδίων τοίχου για δάπεδα, η υφή των πλακιδίων δαπέδου είναι πυκνότερη, η οποία παρέχει τους απαραίτητους δείκτες αντοχής στη φθορά και απορρόφησης νερού. Η σχετικά μαλακή υφή των πλακιδίων τοίχου διευκολύνει την κοπή του υλικού. Ο βέλτιστος ρυθμός απορρόφησης νερού για πλακίδια τοίχου είναι 20%. Τα πλακάκια τοίχου έχουν πάχος 6 έως 9 mm και τα πλακάκια δαπέδου πάχους 9 έως 12 mm. Μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια: κατά την επιλογή πλακιδίων δαπέδου, λάβετε υπόψη τον συντελεστή αντιολισθητικής (από 1 έως 4). Όσο υψηλότερο, τόσο καλύτερο, αλλά φυσικά και πιο ακριβό.


Επιλέγοντας τη βέλτιστη υφή κατά την επιλογή πλακιδίων δαπέδου, δώστε προσοχή σε μοντέλα με τραχιά επιφάνεια. Μπορεί να σας αρέσουν τα πλακάκια με ραβδώσεις με μικρές αυλακώσεις ή πλακίδια από πορσελάνη με ματ αντιολισθητική επιφάνεια. Σε κάθε περίπτωση, οι τραυματισμοί του νοικοκυριού είναι μια δυσάρεστη προοπτική, λάβετε υπόψη κατά την επιλογή της υφής των πλακιδίων δαπέδου, έτσι ώστε η επιφάνεια του δαπέδου να είναι ασφαλής. Επιλέξτε το καλύτερο μέγεθος Το μέγεθος μετράει! Και από αισθητική και πρακτική άποψη. Οι αρμοί πλακιδίων είναι το αδύναμο σημείο της κεραμικής επικάλυψης στο μπάνιο, επειδή μια επιφάνεια που έρχεται συχνά σε επαφή με το νερό θα πρέπει να έχει εξαιρετικές αδιάβροχες ιδιότητες, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για τις αρθρώσεις πλακιδίων, ακόμη και αν υποβάλλονται σε επεξεργασία με ειδικές ενώσεις. Μεγάλα τζάμια κεραμικών πλακιδίων σε αυτήν την περίπτωση, η πιο κατάλληλη επιλογή από πρακτική άποψη.

Χρώμα, σχήμα, μοτίβο. Όταν επιλέγετε ένα χρώμα για πλακάκια μπάνιου, λάβετε υπόψη το μέγεθος του δωματίου. Τέτοιες συμβουλές φαίνονται παράλογες μόνο με την πρώτη ματιά. Ένα μικρό μπάνιο θα φαίνεται πιο ευρύχωρο εάν επικρατεί ελαφριά απόχρωση χρώματος στη διακόσμηση.. Ένα στενό μπάνιο με ψηλές οροφές θα φαίνεται οπτικά ευρύτερο εάν υπάρχει οριζόντιο μοτίβο στο σχήμα του πλακιδίου τοίχου ή κατά την εγκατάσταση θα πραγματοποιηθεί οριζόντια ζώνη (τοποθέτηση πολλών αποχρώσεων πλακιδίων).
Εάν τοποθετηθούν σκούρα πλακάκια στο πάτωμα, το κάτω μέρος του τοίχου επαναλαμβάνει τη σκιά του δαπέδου και το πάνω μέρος (από το μπάνιο και πάνω) είναι φτιαγμένο με έντονα χρώματα, αυτή η επιλογή θα δημιουργήσει ένα οπτικό αποτέλεσμα ενός ψηλού δωματίου. Το μπλε, το γαλάζιο, το λευκό ή το τιρκουάζ θα σας κάνουν να νιώσετε δροσερό, καθαρό, φρέσκο. Οι αποχρώσεις του μπεζ, του καφέ, του καφέ σε συνδυασμό με τα χρυσά στοιχεία στο στολίδι της ζωφόρου δημιουργούν το αποτέλεσμα ενός ζεστού και ζεστού δωματίου. Μην παραμελείτε τη μίμηση φυσικών υφών. Η απομίμηση φυσικής πέτρας στα πλακάκια δαπέδου συνδυάζεται επιτυχώς με αποχρώσεις ανοιχτού πράσινου και μπλε. Το απομίμηση ξύλου θα συμπληρώσει επιτυχώς μια μπεζ ή μπορντό σκιά πλακιδίων. Όταν επιλέγετε διακοσμητικά στοιχεία, θυμηθείτε τη συμβατότητα των χρωμάτων και ανήκουν στο ίδιο στυλ. Για παράδειγμα, εάν η αρχική ιδέα ήταν να φτιάξετε ένα μπάνιο σε θαλάσσιο στιλ, τότε αφήστε μόνο του μια ζωφόρο με λουλούδια, ανεξάρτητα από το πόσο όμορφη μπορεί να σας φαίνεται.

Το σκούρο γυαλιστερό πλακάκι φαίνεται πολύ εντυπωσιακό, αλλά θα φαίνονται σταγονίδια νερού. Ωστόσο, όπως στα πλακάκια καθρέφτη. Θυμηθείτε ότι τα πλακάκια με υφή είναι πολύ πιο δύσκολο να καθαριστούν από ότι τα λεία.. Εάν πρέπει να διακοσμήσετε μια επιφάνεια με πολύπλοκη διαμόρφωση, δικαιολογείται η χρήση ψηφιδωτών. Αποφύγετε τις πολύχρωμες λύσεις. Συνήθως, αρκετές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος αρκούν για να δημιουργήσουν ένα εσωτερικό που είναι ευχάριστο στο μάτι.. Οι φωτεινές αντίθετες αποχρώσεις εστιάζουν σε μεμονωμένα στοιχεία, τα οποία είναι κουραστικά για τα μάτια. Οι τοίχοι διακοσμημένοι με ψηφιδωτά φαίνονται καλύτερα σε ένα ευρύχωρο μπάνιο. Πολλά μικρά πλακίδια διαφορετικών χρωμάτων, που συγχωνεύονται σε ένα φανταχτερό μοτίβο, δημιουργούν μια αίσθηση συμπαγής στο δωμάτιο. Μπορείτε να απλοποιήσετε σημαντικά την επιλογή των πλακιδίων, εάν χρησιμοποιείτε τις έτοιμες προσφορές διάσημων εμπορικών σημάτων. Συνήθως, τα πλακάκια παράγονται σε συλλογές, σε διάφορα χρώματα, με διάφορα σχέδια.

Έτσι προστατεύετε τον εαυτό σας από πιθανές αποκλίσεις σε μεγέθη ή αποχρώσεις χρώματος. Υψηλής ποιότητας αρμολόγηση είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Αυτή η ερώτηση δεν είναι τόσο η ομορφιά της επιφάνειας όσο η ασφάλεια και η πρακτικότητα της επένδυσης τοίχου. Η υγρασία προάγει την ανάπτυξη μούχλας και διαφόρων μυκήτων, κάτι που είναι απαράδεκτο. Η δυσάρεστη μυρωδιά και η πιθανότητα απολέπισης των πλακιδίων δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τις αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία.

Όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα, μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα ΣΤΑΘΗΣ, τα οποία μετά την πολυετή εμπειρία στο χώρο των ειδών υγιεινής, γνωρίζουν και σας παρουσιάζουν ότι καλύτερο παράγουν οι μεγάλοι Ευρωπαϊκοί οίκοι. Η εταιρεία διαθέτει ένα δίκτυο καταστημάτων στην Κατερίνη, Κονταριώτισσα και Λεπτοκαρυά Πιερίας, καθώς και ένα πρότυπο κέντρο αποθήκευσης και διανομής.

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται σήμερα στην εμπορία Πλακιδίων, Ειδών Υγιεινής, Επίπλων & Αξεσουάρ Μπάνιου και συστημάτων Jacuzzi & Spa. Η εταιρία ΣΤΑΘΗΣ διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, που ξεκινά από τους μοντέρνους και λειτουργικούς εκθεσιακούς χώρους, οι οποίοι φιλοξενούν τα πλέον καλαίσθητα προϊόντα, συνεχίζεται με τους εξειδικευμένους πωλητές και διακοσμητές και καταλήγει στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση, με στόχο την μέγιστη δυνατή ικανοποίηση του καταναλωτή. Προτεραιότητά μας η εξυπηρέτηση και η ποιότητα.
1χλμ. ΠΕΟ Ν. Εφέσου - Κονταριώτισσας 2351052270  -   Λεπτοκαρυά 2351031600  -  Τ.Τερζοπούλου 117 Κατερίνη  2351045830.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου