Οι δυσκολίες του Μακιγιάζ - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Οι δυσκολίες του Μακιγιάζ



Ναι, υπάρχουμε και εμείς που μας αρέσει να βλέπουμε τις άψογες εμφανίσεις των celebrities, αλλά δεν μπορούμε ούτε τη βάση του make-up να βάλουμε σωστά! Προσπαθούμε, όμως! Άλλωστε καμιά δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας τα μυστικά εφαρμογής του foundation και του eyeliner!
Η αλήθεια είναι πως δεν τα καταφέρνουμε πάντα πολύ καλά, αλλά η προσπάθεια μετράει! Το ότι μπορεί να βγαίνουμε έξω σαν τον Τζόκερ, δεν έχει καμία σημασία!

Ορίστε μερικές σκέψεις που όσες ανήκετε σε αυτή την κατηγορία σίγουρα θα καταλάβετε. Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι η ενυδάτωση μετράει. Άρα, η κρέμα πάει πρώτη! Μετά, το make up ή το concealer; Τι βάζουμε πριν και τι μετά; Και έχει πραγματικά σημασία; Επιπλέον, τα φρύδια σας πως τα κάνετε όλες τέλεια; Προσωπικά, δεν μπορώ ούτε να τα γεμίσω σωστά, ούτε να φτιάξω το σωστό σχήμα! Όχι πείτε μου!

Και καλά αυτά νομίζω δεν τα παρατηρεί κανείς πάρα πολύ! Εκείνο το eyeliner πώς γίνεται και το βάζετε ολόισια; Όταν αποφασίσω να κάνω πιο έντονο μακιγιάζ με μολύβι ή eyeliner τα κάνω όλα από τέσσερις πέντε φορές! Ποτέ δεν είναι ίδιο στα μάτια ή ωραίο! Ε, στο τέλος νευριάζω και το πετάω!

Και το κραγιόν, πώς μένει σταθερό; Το δικό μου μετά από κανά δυο ώρες έχει σβήσει και τα χείλη μου είναι σαν να μην υπάρχουν. Έπειτα, έρχεται το ρουζ! Είναι αρκετό; Μήπως λίγο ακόμα; Πρέπει να φτάνει αρκετά ψηλά στα ζυγωματικά; Ναι! Όταν έρχεται η ώρα του ρουζ βγαίνω έξω σαν τον κλόουν! Κοκκινομάγουλη! Αφήστε τα τόσα προϊόντα που υπάρχουν! Primer, toner, pore minimizer, facial spray: Τι είναι όλα αυτά και τι κάνουν;

Και να πω πως δεν έχω παρακολουθήσει σχετικά βίντεο στο Ίντερνετ θα ναι ψέμα! Έχω γράψει κιόλας για αυτό. Και πάλι τίποτα! Μάλλον ή το έχεις ή δεν το έχεις! Τελείωσε, θα είμαι στο έλεος των άξιων φιλενάδων όταν πρόκειται να βαφτώ, ιδιαίτερα για ένα σημαντικό γεγονός!

Υπάρχει όμως λύση για όλα τα παραπάνω στο House of Beauty στην Βάρναλη 11 στην Κατερίνη, όπου μπορείτε να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια της Λητούς, για Make Up, Φρύδια, Μανικιούρ/Ημιμόνιμο.




BABET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου