Υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στην Πιερία ο Κωνσταντίνος Κουτρούπας - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στην Πιερία ο Κωνσταντίνος Κουτρούπας



Υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στην Πιερία ο Κωνσταντίνος Κουτρούπας

Μέσω βίντεο το πρώτο του μήνυμα – Στον αέρα και η ιστοσελίδα koutroupaskostas.gr


Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε σήμερα, Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, υποψηφίους ανά την Ελλάδα.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής επικυρώθηκε η υποψηφιότητα του χειρουργού ΩΡΛ Κωνσταντίνου Κουτρούπα στο ψηφοδέλτιο της Πιερίας.

Με δήλωσή του μέσω video ο Κωνσταντίνος Κουτρούπας αφού ευχαριστεί τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επιλογή του, κάνει λόγο για την ανάγκη νέων προσώπων “στην κομβική για το κίνημα πολιτική συγκυρία” ώστε να δώσουν τον αγώνα για να γίνει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ξανά “πρωταγωνιστική πολιτική δύναμη του τόπου μας”.

Ο υποψήφιος βουλευτής συνεχίζει με αναφορά στις αρχές και τις αξίες του κινήματος που “σήμερα είναι περισσότερο επίκαιρες από ποτέ”.

Κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Κουτρούπας, απευθυνόμενος στο λαό της Πιερίας αναφέρει: “Βγαίνω μπροστά με τις ιδέες και τις προτάσεις μας και σας θέλω δίπλα μου στον κοινό μας αγώνα για πολιτική αλλαγή, αξιοπρέπεια, κοινωνική αλληλεγγύη. Με στόχο ένα καλύτερο αύριο για τους πολλούς. Με τον πολίτη στο επίκεντρο και πάντα δίπλα στον άνθρωπο”.

Δείτε αναλυτικά τη δήλωση του Κωνσταντίνου Κουτρούπα:


Παράλληλα, από σήμερα βρίσκεται “στον αέρα” και η νέα – πολιτική – ιστοσελίδα του Κωνσταντίνου Κουτρούπα στη διεύθυνση: https://koutroupaskostas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου