Δείξε το προσωπικό σου στυλ και στα σπορ με το νέο κολεγιακό VRCT jacket της adidas - VivereMag

Breaking

Post Top Ad

Δείξε το προσωπικό σου στυλ και στα σπορ με το νέο κολεγιακό VRCT jacket της adidas


Ακολουθώντας την παράδοση του letterman jacket, το VRCT παρουσιάζει ένα patch που μπορεί να προσωποποιηθεί και καλεί τους αθλητές που θα το φορέσουν, να δείξουν στον κόσμο τι τους εκφράζει πραγματικά.

Σχεδιασμένο για να φοριέται πριν και μετά την προπόνηση, το VRCT επαναφέρει τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό του κλασικού bomber jacket, σε μια μοντέρνα, στενή γραμμή. Δημιουργημένο από ελαστικά και ελαφριά υλικά, το jacket προσφέρει απόλυτη ελευθερία κινήσεων, ενώ το μαλακό ύφασμα διπλής πλέξης σου επιτρέπει να το φοράς όλο το χρόνο.
H22298 VRCT FW19 SCHINDLER 3 538206
Για να εμπνεύσει τη δημιουργικότητα και την προσωπική έκφραση όσων το φορούν, το VRCT jacket παρουσιάζει ένα κλασικό adidas ‘A’ team patch, το οποίο μπορεί να αντικατασταθεί και να προσωποποιηθεί. Οι αθλητές μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους μήνυμα ή να διαλέξουν μια λέξη που επέλεξε κάποιος από τους κορυφαίους adidas creators, όπως ο James Harden, η Denise Schindler, η Mette Towley, ο Paulo Dybala, ο Ning Zetao και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Καθένας τους συνεργάστηκε με την adidas, για να δημιουργήσει ένα patch που τον εκφράζει και σημαίνει κάτι για τον ίδιο και τη ζωή του.H22298 VRCT FW19 NING 5 538212
• James Harden (MVP του NBA) – “FAMILY”Η οικογένεια είναι η έμπνευση πίσω από την αυτοπεποίθησή και το προσωπικό του στυλ, η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του.

• Denise Schindler (Παρολυμπιονίκης ποδηλασίας) – “I’MPERFECT”Προκαλεί το κοινωνικό στερεότυπο της «τελειότητας», ξεπερνώντας τον εαυτό της και τις τεράστιες προκλήσεις που αντιμετώπισε.

• Mette Towley (Καλλιτέχνης και χορεύτρια) – “AUTHOR”Γράφει η ίδια την προσωπική της ιστορία.• Paulo Dybala (Ποδοσφαιριστής της Juventus) – “SACRIFICE” Οι θυσίες που έγιναν από τον ίδιο και την οικογένεια του, ώστε να μπορέσει να πετύχει ό,τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα.• Ning Zetao (Πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης) – “BRAVE”Για την γενναιότητα που έδειξε κάθε φορά που υποστήριξε όσα πιστεύει. • Στέφανος Τσιτσιπάς (Παίκτης του τέννις) – “BELIEVER”Η πίστη στο όνειρό του να γίνει πρωταθλητής, είναι αυτή που τον οδηγεί.


Ο James Harden, MVP του NBA, είπε: «Στα σπορ είναι σημαντικό να δείχνεις στον κόσμο ποιος πραγματικά είσαι. Ένας σημαντικός τρόπος για να το κάνω αυτό, ήταν πάντα το στυλ μου, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Το VRCT παίρνει το κλασικό κολεγιακό design και το μετατρέπει σε έναν καμβά για να εκφράσεις την προσωπικότητά σου».

Το VRCT Jacket είναι διαθέσιμο στα adidas stores και στο adidas.gr από 12 Σεπτεμβρίου 2019, σε μια ποικιλία χρωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου